Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØÚ©Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ ÙØ¹Ø§ÙÛØª Ø¯Ø± Ø³ÛØ³ØªÙ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©ÙØ§Û ÙØ§Ø³Ø§ÙÙ - Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒÃ™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â¨Ã›ÂŒ Ã˜Â¨Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ™Â…Ã™Â‡; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©ÙâØ§Û ÛÚ© Ø±ÙØ´ ØªÙØ²ÛØ¹ ÙØ±ÙØ´ ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± Ø·Ø±ØâÙØ§Û Ø³ÙØ¯Ø¯ÙÛ Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û Ø´Ø¨Ú©ÙâØ§Û ÙØ§Ø³Ø§ÙÙØ Ø´Ú©Ù Ø§ÙØØ±Ø§Ù ÛØ§ÙØªØ© Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø³ÛØ³ØªÙ Ø¨Ù Ø¹Ø¶ÙÚ¯ÛØ±Û Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø§Ú©ØªÙØ§ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø·Ø¨Ù Ø·Ø±ØâÙØ§ÛÛ ÙØ±ÙÛØ Ú©Ù Ø´Ø±Ú©Øª Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ÙÛâÚ©ÙØ¯Ø Ø³Ø±ÙØ§ÛØ© ÙØ±Ø¯ Ø¹Ø¶Ù Ø´Ø¯ÙØ ÙÛØ§Ù ÙØ¤Ø³Ø³Ø Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¯Ø± Ø±Ø£Ø³ ÙØ±Ù Ù ÙØ²Ø¯ÛÚ© Ø¨Ù Ø¢Ù Ù Ø´Ø®Øµ ÙØ¹Ø±Ù ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙØ± Ø´Ø®Øµ Ø§ÛÙ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø±Ø§ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ ØªØ§ Ø¨Ø§ Ú¯Ø³ØªØ±Ø´ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø²ÛØ± ÙØ¬ÙÙØ¹Ø© Ø®ÙØ¯ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¨Ø§ÙØ§ØªØ±Û Ø¯Ø± ÙØ±Ù Ø¨ÛØ§Ø¨Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø±ÛØ§Ø¨Û ØªÙÙØ§ ÛÚ© ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Â«ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ù¾Ø§Ø¯Ø§Ø´ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ù Ø¬Ø°Ø¨ Ø§Ø¹Ø¶Ø§Ø¡Â» Ø¯ÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ´ØªØ© ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØÚ©Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ¨ÛÙ ÙØ¹Ø§ÙÛØªâÙØ§ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙØ Ú©ÙØ´Ø´ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¨ Ø§Ø¯ÙØ© Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§ØµØ Ø¬ÙØ§Ø² ÛØ§ ØØ±ÙØª Ø¢Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯.