ÙØµÙÙÛØª Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ§ÙÚ©ÛØª - Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø±ÙØ§Ø¨Ø· ÙØ§ÙÛ Ù Ø§ÙØªØµØ§Ø¯ÛØ ÙØ§ÙØ¹ÛØª Ø§ÙÚ©Ø§Ø±ÙØ§Ù¾Ø°ÛØ± Ù Ø¹Ø§ÙÙÛ ØªØ£Ø«ÛØ±Ú¯Ø°Ø§Ø± Ø¯Ø± Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø§Ø³Øª Ù ØªØ¹Ø§ÙÙ ÙØªÙØ§Ø¨ÙÛ Ø¨ÛÙ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø¬Ø²Ø§ÛÛ Ù ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ÙØ Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯ÛØ Ø¯Ø± Ø³Ø±ÙÙØ´Øª Ú©ÛÙØ±Û ØªØ¹Ø±Ø¶Ø§Øª ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ¤Ø«Ø± Ø´ÙØ§Ø®ØªÙ Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ÙØµÙÙÛØª Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¨ Â«Ø³ÙÙØ· ØØ¯Â» Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ù Â«Ø³Ø±ÙØªÂ» Ù Ø¯Ø± ÙØØ¯ÙØ¯Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Â«Ù¾Ø¯Ø± â ÙØ±Ø²ÙØ¯ÛÂ» ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙØ ÚÙØ¯ ÙØ·ÙØ¨ Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯: 1. ØªØ¹ÛÛÙ Â«Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯ÛÂ» ÙØ¤Ø«Ø± Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ§ÙÚ©ÛØªØ 2. ØªØ¨ÛÛÙ Â«ÙÙÙØ±Ù Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ§ÙÚ©ÛØªÂ» ÙØªØ£Ø«Ø± Ø§Ø² Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯ÛØ 3. ØªØ´Ø±ÛØ Â«ÙÙØ¹ ØªØ£Ø«ÛØ±Ú¯Ø°Ø§Ø±ÛÂ» Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ§ÙÚ©ÛØª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ø¶ÙÙ ÙØ¨ÙØ§ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ù Ø³Ø±ÙØª ØØ¯Û Ú©Ù Ø¨Ø·ÙØ± ÙÙØµÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù - Ù Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§ÙÛ ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¨Ù ÙÙÙ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª- Ø ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø³ÙâÚ¯Ø§ÙÙ ÙÙÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙâØ Ù Ø§ÛÙ Ø³ÙØ§Ù Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙØ§ÙÙÙÛ Ù ÙØ¶Ø§ÛÛ ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙØ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ÙØ·ÙÙØ¨ Ù ØµØÛØ Ø§Ø³Øª ÛØ§ Ø®ÛØ±Ø ÙØ±Ø¶ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø§ÙÚ©Ø§Ù ØªÙØ³Ø¹Ù Ú©ÙÛ Ù Ú©ÛÙÛ ÙØµÙÙÛØª Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ§ÙÚ©ÛØªØ Ù Ø¯Ø³ØªØ§ÙØ±Ø¯ Ø¢ÙØ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¹Ø¯Ù ÙØØ¯ÙØ¯ÛØª Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û ÙØ¤Ø«Ø± Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ø¨Ù Ù¾Ø¯Ø±Ø Ø¬Ø¯ Ù¾Ø¯Ø±Û ÛØ§ ÙØ§Ø¯Ø± Ù ÙÛØ² ÙØØ¯ÙØ¯ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ÙØªØ£Ø«Ø± Ø§Ø² Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¨Ù Ø¬Ø±Ù Ø³Ø±ÙØª Ø§Ø³ØªØ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯ ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯ÙØ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ ÙØµÙÙÛØª Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Â«ÙØ¹Ø§Ø°ÛØ± ÙØ§ÙÙÙÛ Ø¹Ø¯Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªÂ» Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¨ Ø§ØÛØ§Ø¡ ÙØØªÙØ§Û ÙØ§Ø¯Ù 227 ÙÚ©Ø±Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¹ÙÙÙÛØ Ù ÙÛØ² ØªØ¬Ø¯ÛØ¯ ØÛØ§Øª Ø¨ÙØ¯ 5 ØªØ¨ØµØ±Ù 2 ÙØ§Ø¯Ù 8 ÙØ§ÙÙÙ Ø¢ÛÛÙ Ø¯Ø§Ø¯Ø±Ø³Û Ú©ÛÙØ±Û 1290 Ø´ÙØ³Û Ø§Ø³ØªâØ Ù ØµØ¯ÙØ± ÙØ±Ø§Ø± ÙÙÙÙÙÛ ØªØ¹ÙÛØ¨ - Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØ¬ÙØ¯ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ú¯Û Ø¨ÛÙ Ø¨Ø²ÙâÚ©Ø§Ø± Ù Ø¨Ø²ÙâØ¯ÛØ¯Ù- Ø Ø±Ø§ÙâÚ©Ø§Ø± Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø±Ø§Û ØªØÙÙ Ø§ÛÙ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯ Ø§Ø³Øª.