Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø® Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù - ÃšÂ¯Ã™Â„Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜ÂºÃ›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã™Â‡, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¬Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙØ¯Ú© Ø¯Ø±ÙÚ¯ Ø¯Ø± ÙÙØ¯Ø±Ø¬Ø§Øª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û ÙÙØ¹ÙØ¯Ù Ø¨ÛÙ Ø§Ø´Ø®Ø§Øµ ØÙÛÙÛ Ù ØÙÙÙÛØ ÙÙØ§ÛØ§Ù ÙÛâØ³Ø§Ø²Ø¯ Ú©Ù Ø§ÙØ±ÙØ²ÙØ Ø§ÙØ¯Ú© Ø§ÙØ¯Ú©Ø Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø®Ø ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø´Ø±ÙØ· ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø®ÙØ¯ ÙØ®ØªØµ ÙÛâØ³Ø§Ø²Ø¯. ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ØªØ¹ÙÛÙ Ø§ÙØÙØ§Ù ÙÙØ±Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹ÙØ ÙØ³Ø¦ÙÙâØ§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÛâØ§Û Ø±Ø§ Ø³Ø§ÙØ§Ù ÙÛâØ¯ÙØ¯ Ú©Ù ÙÙØ§ÙÛ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ Ø¨Ø§ Ø§ØªÚ©Ø§ Ø¨Ù ÙØ·Ø§ÙØ¹Ø§Øª Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ø¯Ø± ÙØØ¯ÙØ¯Û ÙÛØ±Ø§Ø« ÙÚ©ØªÙØ¨ ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ø¨Ù Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø´ Ø¢Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø±ØµØ¯ Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙØ¬ÙØ¯ Ù ØªØÙÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² ÙÙØ§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø®Ø Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§Ø¯ÙÛ Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙØ¬ÙØ¯Ø Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø® Ø±Ø§ Ú¯Ø±ÛØ² ÙØ§Ù¾Ø°ÛØ± ÙÛâØ³Ø§Ø²Ø¯Ø ÚÙØ§Ù Ú©Ù Ø¹Ø¯Ù Ú©ÙØ§ÛØª Ø³Ø®ÙØ§Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø´Ø±Ø· ÙØ§Ø³Ø®Ø Ø®ÙØ¯ ÙØ¤ÛØ¯Û Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ØÙÛÙØª Ø§Ø³Øª.