ÙØ¹ÙØ§ Ø´ÙØ§Ø³Û ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÙÙØ§Ø±ÙÙ Ø¨Ø§ ÙÙØ§ÙÛÙ ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ù Ø±ÙØ´ Ø´ÙØ§Ø³Û Ø¢Ù - Ã˜Â¹Ã˜Â¸Ã›ÂŒÃ™Â…Ã›ÂŒ ÃšÂ¯Ã˜Â±ÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§ÙÛÙ Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ù Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙÙØ§Ø· Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯ Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú©ÙÛØ Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ø§Ø² ØªØ¹ÙÛÙ Ø§ØÚ©Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙØ§ÛØ¹ Ù ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø®Ø§Øµ ØµØ§Ø¯Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ø±ÙØ´Ø Ø®ØµÙØµÛØ§ØªÛ Ø§Ø² Ø¢Ù ÙØ§ÙØ¹Ù ÛØ§ ÙØ±Ø¯ Ø®Ø§Øµ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± ØÚ©Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ú¯Ø°Ø§Ø± ÙÛØ³ØªØ Ø¢Ù Ú¯Ø§ÙØ Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµÛØ§ØªØ Ú©ÙØ§Ø± Ø²Ø¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù ØÚ©Ù Ø¨Ù ÙÙÙâÛ ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ´Ø§Ø¨ÙØ ØªØ³Ø±Û Ù¾ÛØ¯Ø§ ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù ÚÙØ§ÙÚÙ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÙØ·Ø¹Û Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØØ¬Øª Ù ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø§Ø³Øª. ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø·Ø Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¢ÙØ ÙÙØ³Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¹Ø§Ù ÛØ§ ÙØ·ÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙÙØ§Ø·Ø Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø´ÙÙÙ ÙÙØ§ÙØª Ù Ú¯Ø³ØªØ±ÙâÛ ÙÚ©Ø±Û ÙÙÛÙØ ØªÙØ§Ø³Ø¨ ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù ÙÛØ² ÙÙÙ Ø¯ÙÛÙ Ø¹Ø±ÙÛØ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ù¾Ø°ÛØ± Ø§Ø³Øª. Ø¬Ø±ÛØ§Ù ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø¯Ø± ÙØ±ÙØ¹Ø§Øª ÙÙÙÛâØ§Û Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø¨Ù ÚØ´Ù ÙÛâØ®ÙØ±Ø¯ Ú©Ù Ø¬ÙØ¨ÙâÛ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ù ØªÙØ¸ÛÙ Ú©ÙÙØ¯ÙâÛ Ø±ÙØ§Ø¨Ø· ØµØÛØ Ù Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙâÛ ÙÛØ§Ù Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¬Ø§ÙØ¹Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± ÙØµÙØµØ Ø§Ø² Ø³Ø§Ø¨ÙÙâÛ Ú©ÙØªØ±Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. ÚÙØ§ÙÚÙ Ø¯Ø± Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ Ø¨Ù ÙØµÙ ÙÙØ«Ø± ØªØµØ±ÛØ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø¨Ù Ø§ÙØºØ§Û Ø§ÙØµØ§Ù Ù ÙÙØ§Ø²ÙØ§ØªØ ÙÛØ§Ø²Û ÙØ¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨Ù Ø¢ÙØ ØªØÙÛÙ ÙÙØ§Ø· Ú¯ÙÛÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø´Ø±Ø¹Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ Ø§Ú¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·Ø Ø¨Ø± Ø±ÙØ´ ÙØ·Ø¹Û ÙØ¨ØªÙÛ ÙØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙÙØ§Ø·Ø Ø¨Ø¯ÙÙ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØµ ØµÙØ±Øª Ú¯ÛØ±Ø¯Ø Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¨Ù ØªØ®Ø±ÛØ¬ ÙÙØ§Ø· ØªØ¹Ø¨ÛØ± ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙØ ÙØ¹ØªØ¨Ø± ÙÛØ³Øª.