Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ ÙØµØ§Øµ Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§Û Ø¹Ø¶Ù - Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â† Ã˜Â¬Ã˜Â¹Ã™ÂÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â³Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜ÂªÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø¨ÙÛØª Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ú©ÛÙØ± ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§Û Ø¹Ø¶Ù ÙÙÙÙÙ Ø§Û Ø¨Ø¯ÛØ¹ Ù Ø¯Ø± Ø¹ÛÙ ØØ§Ù ØªØ£Ø«ÛØ±Ú¯Ø°Ø§Ø± Ø¯Ø± Ù¾Ø§Ø³Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ÙÙÙØ¨Øª Ø³ÙØ§ÙØª Ù ØÛØ§Øª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø¨ÙØ±Ù Ú¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø´ÛÙÙ ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ú©Ø§ÙØ´ Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§ Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ±ÙØ¯ Ú©Ù Ø´ÛÙÙâÛ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ú©ÛÙØ± Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ ÙÙØ¶ÙØ¹ÛØª ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Ø§Û Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ú©Ù Ú©ÙØªØ±ÛÙ ÙÛØ²Ø§Ù Ø±ÙØ¬ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÙÛ ØªØÙÛÙ ÙÙØ§ÛØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙØ Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² ÙÙÙØ§ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Û Ù ÙÙØ§Ø«ÙØª Ø¯Ø± Ú©ÛÙÛØ§Øª Ù Ø´ÛÙÙâÛ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ú©ÛÙØ± Ø¨Ø§ Ø¬ÙØ§ÛØª Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û Ø´Ø±Ø· Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø ØªÙØ§ÙÛØª Ø¬Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ§ØªÙØ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨ Ø¬ÙØ§ÛØª Ø¯Ø± Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø®ØµÙØµÛØ§Øª Ø¬ÙØ§ÛØª Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û Ø§Ø² Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± ØªØ§Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. Ø¨Ø§ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ±Ø ÙØ²ÙÙ ÙÙØ§Ø«ÙØª Ø¯Ø± Ú©ÛÙÛØª ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ù Ø¬ÙØ§ÛØª Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û ÙÙØªÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ù ÙÛâØªÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ Ø¨ÙØ±Ù Ú¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø´ÛÙÙâÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ú©ÙØªØ±ÛÙ ÙÛØ²Ø§Ù Ø±ÙØ¬ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¨Ø²ÙÚ©Ø§Ø± ØªØÙÛÙ ÙÛâÙÙØ§ÛÙØ¯ Ø§Ø¬Ø±Ø§ ÙÙÙØ¯. Ø§Ø² ÙÙÛÙ Ø¬ÙØª Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² Ø³ÙÛÛ Ø¨Ø± Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø´ÙØ´ÛØ± Ø¨Ø±ÙØ¯Ù ØªØ§Ú©ÛØ¯ ÙÙÙØ¯Ù Ù Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø³Ù ÙÛØ² Ø´ÛÙÙ ÙØ§Û ÙÙÛÙÛ Ø±Ø§ Ú©Ù Ø¨Ø§ ÙØ¹ÛØ§Ø± Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙÙØ±Ø¯ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø¨ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ú©ÛÙØ± ÙØµØ§Øµ ÙÙØ³ Ø§Ø² Ø´ÛÙÙâÛ Ø§ÙØ¯Ø§Û Ø¹Ø¶Ù ÙÛØ² Ø¨ÙØ±Ù Ø¨Ø±Ø¯.