Ú¯Ø³ØªØ±Ø© ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¯Ø± ÙÚ©ØªØ¨ ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ - Ã™Â†Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â²Ã™Â†Ã˜Â¬Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â¯ Ã˜Â¬Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â„Ã¢Â€ÂŒÃ˜Â§Ã™Â„Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ù¾Ø± Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ØªØ±ÛÙ Ø§Ø¯ÙÛ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¨ÙÙ ÛØ§ Ø±Ø¯ Ø¢Ù Ù ØªØØ¯ÛØ¯ Ø¢Ù ØªØ§Ø«ÛØ± Ø¨Ù Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¯Ø± ÙØªØ§ÛØ¬ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ú¯Ø°Ø§Ø±Ø¯.ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¨Øº ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ±Ù Ø¯ÙÙ ÙØ¬Ø±ÛØ Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø±Ø´ Ø®Ø§ØµÛ Ú©Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ¨Ø¹ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³ØªØ ØªÙÙØ§ ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ØµØÛØ Ø§Ø¹ÙØ§ÛÛ Ø±Ø§ ÙØ§Ø¨Ù ÙØ¨ÙÙ Ù ØØ¬ÛØª Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙØ±Ø¯ÙØ¯ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª.. Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙØ ØªØ§Ø«ÛØ± Ø¨Ù Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ù Ø¨Ù Ø¬Ø§Û ÙÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÚ©Ù ØªØØ±ÛÙ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¹Ø¯Ù ØµØØª Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Ø Ø¯Ø³Øª Ø§Ø² ÙØªÙØ§Û ØªØØ±ÛÙ Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¹ÙÙÛ Ù Ø¹ÙÙÛ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Ø§Ø³ØªÙ Ø§Ø² Ø²ÙØ¯ Ù ØªÙÙÛ ÙÛ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ØÚ©Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.ÙÛØ² Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙÙÛÙ Ø±Ø£ÛØ Ø¯Ø± ØªØ®ØµÛØµ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ú©ØªØ§Ø¨ Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙØªÙØ§ØªØ± ØªÙØ³Ø· Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ ÙÛØ² Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙØØªØ§Ø· Ø¨ÙØ¯Ù Ù ØªÙÙØ§ Ø®Ø¨Ø± Ø®Ø§Øµ Ù ÙØ§ØØ¯ ØµØ±ÛØ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ®ØµÛØµ Ø¹ÙÙÙØ§Øª ØØ¬Øª Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª.Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¨Ø±Ø¢ÙÛÙ ØªØ§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ø© Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ù Ø§Ø¯ÙØ© Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙØ¯Ù Ù ÙØªØ§ÛØ¬ Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ÙØ§Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙÚ©ØªØ¨ ÙÙÙÛ ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛØ ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯ÙÛÙ.