ÙÙØ´ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø§ØªÙØ§Ù Ù ØªØ³Ø¨ÛØ¨ Ø¯Ø± ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ - Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â¸Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â‚Ã™Â‚ Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¢ÙÙØ¯Ú¯Û Ù ØªØ®Ø±ÛØ¨ ÙØÛØ· Ø²ÛØ³Øª Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Ø§Øª ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø¢ÙØ ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¹Ø¶ÙØ§Øª Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¬ÙØ§ÙØ¹ ØµÙØ¹ØªÛ Ù Ø´ÙØ±Û Ø§ÙØ±ÙØ² Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÛâØªØ±ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§ØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØÛØ· Ø²ÛØ³Øª Ø¨Ù Ø¢Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±ÙØ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ²ÙÙ Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù ÙØ± ÙÙØ¹ Ø¶Ø±Ø± Ù Ø²ÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø± ÙØ¸Ø§ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛØ ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ù Ø¨ØØ« Ø§Ø² ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø®Ø³Ø§Ø±Ø§Øª Ø²ÛØ³Øª ÙØÛØ·Û Ø§Ø² Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÛÚÙâØ§Û Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ ØÙÙÙ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙÛØ²Ø Ø§ØµÙÙ Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ú©ÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Ø¶ÙØ§Ù Ù ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§Û ÙØ¨ÙØ§Û ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø§ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ú©ÙÛ Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø¯Ø± ÚÙØ±Û ÙÙØ§Ø¹Ø¯Û ÚÙÙ Ø§ØªÙØ§ÙØ ØªØ³Ø¨ÛØ¨Ø ÙØ§Ø¶Ø±Ø± Ù...ØªØ¬ÙÛ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø®Ø´Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ Ø²ÛØ³Øª ÙØÛØ·Û Ø±Ø§ ØªØ´Ú©ÛÙ ÙÛâØ¯ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø±Ø Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯Û Ú©Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¶ÙØ§Ù Ù ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ Ø²ÛØ³Øª ÙØÛØ·Û Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù ØªÙØ¬ÛÙ ÙÙØ§ÛØ¯Ø Ø³Ø®Ù Ø¨Ù ÙÛØ§Ù ÙÛâØ¢ÛØ¯.