ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø®ÙØ³: ÙÙØ§Ø¦Ø¯ ÙÚ©ØªØ³Ø¨Ù ÛØ§ ÙØ·ÙÙ ÙÙØ§Ø¦Ø¯ - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â¬Ã˜Â¹Ã™ÂÃ˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú¯Ø³ØªØ±Ø© Â«ÙÙØ§Ø¦Ø¯Â» Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø®ÙØ³ Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« Ø§Ø®ØªÙØ§ÙÛ Ø¨ÛÙ ÙÙÙÛØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØª Ø¨Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª. Ø¯Ù ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø¨ØØ« ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø®ÙØ³Ø Â«ÙÙØ§Ø¦Ø¯ ÙÚ©ØªØ³Ø¨ÙÂ» Ù Â«ÙØ·ÙÙ ÙÙØ§Ø¦Ø¯Â» Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø§Ø¯ÙØ© ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ¸Ø±ÛÙØ ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØ®Ø³ØªØ Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ(Ø¢ÛÙ Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª) Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ¸Ø±ÛØ© Ø¯ÙÙØ ÚÙØ§Ø± Ø¯ÙÛÙ(Ø¢ÛÙØ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙØÙØ§Û Ø¹Ø±ÙÛØ Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØª) ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÙÛØ³ÙØ¯ÙØ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙØ Ø¢ÛØ© Ø®ÙØ³ Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¨Ø± ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØ·ÙÙ ÙÙØ§Ø¦Ø¯ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯.