ÙØ§Ø¶Û Ø´Ø¯Ù Ø²Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û - Ø±ÛØ´Ù ÛØ§Ø¨Û Ù ØªØÙÛÙ - Ã˜ÂªÃ™ÂˆÃ™Â„Ã™Â‘Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨ØØ« ÙØ§Ø¶Û Ø´Ø¯Ù Ø²Ù ÙØ®Ø³ØªÛÙ Ø¨Ø§Ø± Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¨Ù ØµØ±Ø§ØØª Ø¯Ø± Ø¯Ù Ú©ØªØ§Ø¨ Ø§ÙØ®ÙØ§Ù Ù Ø§ÙÙØ¨Ø³ÙØ·Ø Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ Ø§ÙÙ Ø³ÙØªØ ÙØ·Ø±Ø Ú©Ø±Ø¯. Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø· Ø¹Ø·Ù Ø¯Ø± ØªØ§Ø±ÛØ® ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙØ Ø¯Ø± Ú¯Ø³ØªØ±Ø´ Ú©ÙÙÛ Ù Ú©ÛÙÛ ÙÙÙ ÙÙØ´ Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª.ÙØÙÙ Ø¨Ø§ Ø§ØªØ®Ø§Ø° Ø±ÙØ´ ØªØ§Ø±ÛØ®ÛØ Ø³Ø¤Ø§ÙØ§Øª Ø²ÛØ± Ø±Ø§ Ø·Ø±Ø Ù ØªØ£ÙÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø¯ÙÙØ© Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯: ÚØ±Ø§ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¨Ù Â«Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹Â» Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÚ©Ø±Ø¯Ø ÚØ±Ø§ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¨Ù Ø¸Ø§ÙØ± Ø¢ÛÙ Ø´Ø±ÛÙØ©: Â« Ø§ÙØ±Ø¬Ø§Ù ÙÙØ§ÙÙÙ Ø¹ÙÛ Ø§ÙÙØ³Ø§Ø¡ . . Â» Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÚ©Ø±Ø¯Ø Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± ØªØ§Ø±ÛØ®Û ØØ¯ÛØ« ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø´ÛØ® Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ ØªØ§ ÚÙ Ø§ÙØ¯Ø§Ø²Ù Ø§Û Ø§Ø³ØªØ Ø§ØµÙ Â«Ø¹Ø¯Ù Ø¬Ø¹Ù ÙØ¶Ø§Â» Ø¨Ø±Ø§Û Ø²Ù Ú©Ù Ø§ØµÙÛ ØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ ÙÛ Ø±Ø§ ØªØ´Ú©ÛÙ ÙÛ Ø¯ÙØ¯ ÚÚ¯ÙÙÙ ÙØ§Ø¨Ù ØªØÙÛÙ Ø§Ø³ØªØ ØªÙØ±Ú©Ø² Ø¨Ø± Ø±ÙØ´ Ø·Ø±Ø ÙØ³Ø£ÙÙØ ÚÛÙØ´ Ø¯Ø§Ø¯Ù ÙØ§Ø Ø§Ø±Ø§Ø¦Ø© ÙØ¨Ø§ÙÛ Ù ÙØªØ§ÛØ¬ ØØ§ØµÙ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙØ Â«ØµÙØ±ØªÂ» ÙÙØ§Ø³Ø¨Û Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø¨Ù Â«ÙØØªÙØ§Â» Ù ØªØÙÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§ØµÙÙÛ Ø¨Ù Ø´ÛÙØ© ÙÙÙ Ø¬ÙØ§ÙØ±Û Ø¯Ø± Ø³Ø§ÛØ± ÙØ¨Ø§ØØ« Ù ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙÙÛ ÙØ±Ø§ÙÙ ÙÛ Ú©ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ§Ø¶Û Ø´Ø¯ÙØ Ø²ÙØ ÙÙÙØ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³ÛØ ÙØ¶Ø§Ø Ù¾ÛØ´ÛÙØ© ØªØ§Ø±ÛØ®Û.