Ú©Ø§ÙÙØ´Û Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø² Ø´Ø¨ Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± Ø§Ú©Ø±Ù Â«ØµÙÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¢ÙÙÂ» - Ã˜Â®Ã˜Â§Ã˜ÂªÃ™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯; Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù ØÚ©Ù ÙÙØ§Ø² Ø´Ø¨ Ø¨Ø± Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± Ø§Ú©Ø±Ù (ØµÙÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¢ÙÙ) ÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯. Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¢ÛØ§Øª ÙØ±Ø¢Ù Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ§Ø±Ø¯Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ù ÙÛØ² Ú¯ÙØªØ§Ø± ÙÙØ³Ø±Ø§Ù Ù ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ø© ÙÙØ§Ø² Ø´Ø¨ Ø±Ø³ÙÙ Ø®Ø¯Ø§(ØµÙÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¢ÙÙ ) Ø³Ù ÙØ±Ø¶ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø´Ø±Ø ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¨ÛØ§Ù Ú©Ø±Ø¯: ÙØ±Ø¶ Ø§ÙÙ: ÙÙØ§Ø² Ø´Ø¨ Ø§Ø² Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ø± Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± (ØµÙÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¢ÙÙ) ÙØ³ØªØØ¨ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢Ù ÚÙØ§Ø± Ø¯ÙÛÙ Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¶Ø¹ÛÙ Ø§Ø³Øª. ÙØ±Ø¶ Ø¯ÙÙ: ÙÙØ§Ø² Ø´Ø¨ Ø¯Ø± Ø¢ØºØ§Ø² Ø¨Ø± Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± (ØµÙÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¢ÙÙ) Ù ÛØ§Ø±Ø§ÙØ´ ÙØ§Ø¬Ø¨ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø¹Ø¯ ÙØ¬ÙØ¨ Ø¢Ù ÙØ³Ø® Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ù Ø¨Ù ØØ§ÙØª Ø§Ø³ØªØØ¨Ø§Ø¨ Ø¨Ø§ÙÛ ÙØ§ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ ÙØ±Ø¶ ÙÛØ² ÚÙØ§Ø± Ø¯ÙÛÙ Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² ÙÙØª Ú©Ø§ÙÛ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± ÙÛØ³Øª. ÙØ±Ø¶ Ø³ÙÙ: Ø§Ø² Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ø± Ø¢Ù ØØ¶Ø±Øª ÙØ§Ø¬Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ØªØ§ Ø¢Ø®Ø± ÙØ¬ÙØ¨ Ø¢Ù Ø¨Ø§ÙÛ ÙØ§ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ´Ø±ÙØ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø± Ø±Ø§ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± ÙØªÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¬Ø³ØªØ¬Ù Ú©Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§ : ØªÙØ¬Ø¯Ø ÙØ¬ÙØ¨Ø Ø§Ø³ØªØØ¨Ø§Ø¨Ø ÙØ§ÙÙÙØ ÙØ³Ø®.