ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ© Ù Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ: ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø¯Ø± ØºØ±Ø¨ Ù ÙÙØ§ÛØ³Ø© Ø¢Ù Ø¨Ø§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ØªÙØ³ÛØ±Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø´ÛØ¹Ù - Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â¢Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã˜Â§, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã˜Â§, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ÃšÂ©Ã˜Â§Ã˜Â¸Ã™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØ¹Ø±ÙÙ Ø¯Ø± Ø²ÙÛÙØ© ÙØ¹ÙØ§ Ù ØªÙØ³ÛØ± ÙØªÙØ Â«ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛÂ» ÙØ§ÙÛØ¯Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛ Ú¯ÙÛØ¯: Â«ÙØ¹ÙØ§ ÛØ§ ØªÙØ³ÛØ± ÛÚ© Ø§Ø«Ø±Ø Ø¨Ø§ ÙÛØª ØµØ§ØØ¨ Ø§Ø«Ø±Ø ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø¨ÙØ¯Ù ÛØ§ ØªÙØ³Ø· Ø¢Ù ØªØØ¯ÛØ¯ Ù ØªØ¹ÛÛÙ ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Â». Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø±Ø Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ ÙÙÙ ØªØ±ÛÙ Ø§ÙØ³Ø§Ù ÙØµØ¯ Ù ÙÛØªØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ: 1) ÙØµØ¯ Ø±ÙØ§Ù Ø´ÙØ§Ø®ØªÛ Ù ÙØµØ¯ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø®ØªÛØ 2) ÙØµØ¯ ÙØ¹ÙØ§ÛÛØ ÙØµØ¯ ÙÙÙÙÙ Ø§ÛØ Ù ÙØµØ¯ Ø§ÙÚ¯ÛØ²Ø´ÛØ 3) ÙØµØ¯ ÙØ§ÙØ¹Û Ù ÙØµØ¯ ÙØ±Ø¶ÛØ 4) ÙØµØ¯ Ø¯Ø±ÙÙÛ Ù ÙØµØ¯ Ø¨ÛØ±ÙÙÛ. Ø³Ù¾Ø³Ø Ø§ÙÙØ§Ø¹ ÙØ®ØªÙÙ ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛØ Ø§Ø² ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØªÙØ§ÛØ² Ú¯Ø´ØªÙ Ù ØªÙØ¶ÛØ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ ØªÙØ³ÛÙ Ø´ÙØ¯ Ø¨Ù: (1) ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ¹ÙØ§ÛÛ Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ØªÙØ³ÛØ±ÛØ (2) ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ§ÙØ¹Û Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ±Ø¶Û(ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ§ÙØ¹ÛØ Ø´Ø§ÙÙ ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² (Ø§ÙÙ) Ø§ÙØ±Ø§Ø·Û ÛØ§ (Ø¨) ÙØ¹ØªØ¯ÙØ Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ±Ø¶ÛØ Ø´Ø§ÙÙ ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² (Ø§ÙÙ) Ø§ØµÙÛ ÛØ§ (Ø¨) Ø¹ØµØ±Û)Ø (3) ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø§ÙØØµØ§Ø±Û Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø´ÙÙÙÛ. Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÛØ²ÙØ§Ø ÙÙØ§Ø· Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ú© Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ØºØ±Ø¨Û Ù ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø´ÛØ¹ÛØ Ø±ÙØ´Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ©Ø ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ§ÙØ¹Û Ù ÙØ±Ø¶ÛØ ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙØ¹ØªØ¯Ù Ù Ø§ÙØ±Ø§Ø·ÛØ ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø§ÙØØµØ§Ø±Û Ù Ø´ÙÙÙÛ ÙØµØ¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø§ØµÙÛ Ù Ø¹ØµØ±Û.