Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´Ø±Ø· ÙØ¹Ø§ØµØ±Øª Ø³ÛØ±Û Ø¹ÙÙØ§ Ø¨Ø§ Ø¹ØµØ± ÙØ¹ØµÙÙØ§Ù - Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‘Ã™Â‡Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â¬Ã˜ÂªÃ˜Â¨Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ú©ÙØ§Ø³ÛÚ© Ø§ØµÙÙÛØ Ø±Ú©Ù Ø§ØµÙÛ ØØ¬ÛØª Ø³ÛØ±Ø© Ø¹ÙÙØ§Ø Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² Ø§ÙØ¶Ø§Û ÙØ¹ØµÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø¯ÛÙ ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª Ú©Ø«ÛØ±Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ¹Ø§ØµØ±Øª Ø³ÛØ±Ø© Ø¹ÙÙØ§ Ø¨Ø§ Ø¹ØµØ± ÙØ¹ØµÙÙØ§Ù Ø±Ø§ ÙØ·Ø±Ø Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¨ÛÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§Û Ø³Ù Ú¯Ø§ÙÙ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø§ÛØ± Ø¨Ø± ÙØ²ÙÙ Ø§ÙØ¶Ø§Ø Ø§ØØ±Ø§Ø² Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø¯Ø¹Ø Ù Ú©ÙØ§ÛØª Ø¹Ø¯Ù Ø«Ø¨ÙØª Ø±Ø¯Ø¹ Ø¨Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø±Ø§Ù ØÙ ÙØ§Û Ø´Ø´ Ú¯Ø§ÙÙ Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ø§ÙÚ©ÙÛ Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø· ÙØ²ÙÙ ÙØ¹Ø§ØµØ±Øª Ø³ÛØ±Ø© Ø±Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø³ÙÛ ØªØ¹ÙÛÙ ØØ¬ÛØª Ø³ÛØ±Ø© Ø¹ÙÙØ§ Ø¨Ù Ø³ÛØ±Ø© ÙØ§Û ØØ§Ø¯Ø« Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ§Ø± Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙØ¹ØµÙÙØ§Ù Ú¯Ø´ÙØ¯Ù Ù Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø³ÙÛ ØÙ ÙØ¹Ø¶Ù Ø³ÛØ±Ø© ÙØ§Û ÙÙÙ¾ÛØ¯Ø§ Ù Ø¨Ø³Ø· Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø³ÛØ±Ø© Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ÙÙÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÛØ§Ø²ÙØ§Û ÙØ¹Ø§ØµØ± Ø¨Ù Ù¾ÛØ´ ÙÙØ§Ø¯Ù Ø´ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø³ÛØ±Û Ø¹ÙÙØ§Ø Ø§ÙØ¶Ø§Ø Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø¯Ø¹Ø Ø³ÛØ±Ø© ÙÙ Ù¾ÛØ¯Ø§Ø Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² Ø¹ÙÙØ§ÛÛ.