Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¹ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ - Ã™ÂÃ™Â„Ã˜Â§Ã˜ÂÃ›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ·ÙâØ¯Ø§ÙØ§Ù ÙØ³ÙÙØ§Ù Ù Ø¯Ø§ÙØ´ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§ØµÙÙ ÙÙÙØ ÚÙØ¯ÛÙ ÙÙØ¹ Ø¹ÙÙÙ Ù Ú©ÙÛØª Ø±Ø§ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ú©Ø±Ø¯Ùâ Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ø±Ø§ Â«Ø¹ÙÙÙ Ø¨Ø¯ÙÛÂ»Ø Â«Ø¹ÙÙÙ ÙØ¬ÙÙØ¹ÛÂ» Ù Â«Ø¹ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØºØ±Ø§ÙÛÂ» ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ ÙØµØ¯ Ø¯Ø§Ø±ÛÙ Ø¨Ø§ Ø¨ØØ«Û ØªØ§Ø±ÛØ®Û- ØªØÙÛÙÛØ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø±Ø§ Ú¯Ø±Ø¯Ø¢ÙØ±Û Ù ØªØ§ ØØ¯ ØªÙØ§Ù Ø®ÙÛØ´Ø ØªØÙÛÙ Ú©ÙÛÙ. Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø Ù¾ÛØ´ÛÙØ© Ø¨ØØ« Ø¯Ø± Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙØ·ÙâØ¯Ø§ÙØ§Ù ÙØ³ÙÙØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙØªÙØ¯Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÛâÚ©ÙÛÙ. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ±ÙØ Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¹ÙÙÙ ÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§ØµØ·ÙØ§ØØ§Øª Ø¬Ø§Ø§ÙØªØ§Ø¯Ù ÙØ³ØªÙØ¯ Ù ÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ØªØ¹Ø±ÛÙâÙØ§Û Ø¯ÙÛÙ. Ø¯Ø± Ø¯ÙØ±Ø© Ø¯ÙÙØ Ú©Ù Ø§Ø² Ø²ÙØ§Ù Ø´ÛØ® Ø¨ÙØ§ÛÛ Ø¢ØºØ§Ø² ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù ØªØ§ Ø²ÙØ§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± Ø§Ø¯Ø§ÙÙ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯Ø ÙØ¶Ø¹ÛØª Ú©Ø§ÙÙØ§Ù ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø³Øª Ù ØªØ¹Ø±ÛÙâÙØ§Ø Ø¨ØØ«âÙØ§Ø Ù ÙØ²Ø§Ø¹âÙØ§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¹ÙÙÙ Ø¯Ø±ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¨Ù Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø´ Ø§ÛÙ ØªØ¹Ø±ÛÙâÙØ§ Ù ÙØ²Ø§Ø¹âÙØ§Ø Ø¯Ø³ØªÙâØ¨ÙØ¯Û Ø¢ÙÙØ§ Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø¯Ø§ÙØ±Û ÙÛØ§Ù Ø·Ø±ÙâÙØ§Û ÙØ²Ø§Ø¹ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÛÙ. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø¹ÙÙÙ ÙØ¬ÙÙØ¹ÛØ Ø¹ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØºØ±Ø§ÙÛØ Ø¹ÙÙÙ Ø¨Ø¯ÙÛØ Ø§Ø·ÙØ§ÙØ Ø³ÙØ± Ú©ÙÛØ Ø³ÙØ± Ø¬Ø²ÛÛ.