Ø§ØµÙ Ø¢Ø²Ø§Ø¯Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û: ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ù Ø´Ø±ÙØ· ØºÛØ± Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙ - Ã™Â‚Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜ÂªÃ›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø§Ø² Ø§ØµÙÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Û ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¯Ø± Ø²ÙÛÙÙ ÙØ§Û ØÙÙÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ø§Ø³Øª. Ø³ÛØ³ØªÙ ÙØ§Û ØÙÙÙÛ ÙØ®ØªÙÙ ÙÛØ² Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø§ØµÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø¨Ù ØªØ£Ø³ÛØ³ Ù ØªØ¬Ø¯ÛØ¯ Ø§ØÚ©Ø§Ù ØÙÙÙÛ ÙØ¨Ø§Ø¯Ø±Øª ÙÛ ÙØ±Ø²ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¹ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø§ÙÙØ§Û ØÙÙÙÛ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª ÙØ§ÙÙÛ Ù Ø´Ú©ÙÛ Ø¨Ø§ ØªØ®ØµÛØµ Ø§ØµÙ Ø¢Ø²Ø§Ø¯Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø§Ø² Ø¨Û Ø¹Ø¯Ø§ÙØªÛ Ù Ø±ÙÛÙ ÙØ§Û ØºÛØ± ÙÙØµÙØ§ÙÙ Ù Ø¸Ø§ÙÙØ§ÙÙ Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û ÙÛ ÙÙØ§ÛØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ØªÙØ§Ø´ ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ø¨Ø±Ø®Û Ø³ÛØ³ØªÙÙØ§Û ØÙÙÙÛØ ÙØ§ÙÙÙ ÙØªØØ¯Ø§ÙØ´Ú©Ù ØªØ¬Ø§Ø±Û Ø¢ÙØ±ÛÚ©Ø§(U.C.C) Ù Ø§ØµÙÙ ØÙÙÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û Ø§Ø±ÙÙ¾Ø§ÛÛ Ø±Ø§ (PECI) ÙÙØ§ØØ¸Ù Ù Ø¨Ø§ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙÙØ§ÛØ³Ù ÙÙØ§ÛÛÙ. Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ± ÙØ³ØªÛÙ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·Ø§Øª Ø®ÙØ¯ Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙ ÙØ¨ÙØ§ÛÛ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§ÙØ¯. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙØ Ø§Ø² ÙÙØ§Ø²ÛÙ Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø¨Ù Ø±ÙØ´ÙÛ ÙÙÛ ØªÙØ§Ù Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ÙÙÙØ¯ Ú©Ù Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© Ø§ØµÙ Ú©ÙÛ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± ØªÙØ§Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ØÙÙÙÛ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ØÙÙÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÚÙÛÙ Ø®ÙØ§ÙÛÙ Ú¯ÙØª Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ú©Ø§ÙÙ ÙÙ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ§ÙÙÙ ÙØªØØ¯Ø§ÙØ´Ú©Ù ØªØ¬Ø§Ø±Û Ø¢ÙØ±ÛÚ©Ø§ Ø§ØµÙ Ø¢Ø²Ø§Ø¯Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§ØµÙ Ú©ÙÛ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± ØÙÙÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØªØÙÙ Ø¨Û Ø¹Ø¯Ø§ÙØªÛ ÙØ§ÙÙÛ Ù Ø´Ú©ÙÛ Ø§ÛÙ Ø§ØµÙ Ú©ÙÛ ØªØ®ØµÛØµ Ù¾ÛØ¯Ø§ ÙÛ Ú©ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø¹Ø¯Ø§ÙØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û(ÙØ¹Ø§ÙØ¶Û)Ø Ø¢Ø²Ø§Ø¯Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÛØ Ø´Ø±ÙØ· Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙ.