ÙØ¸Ø±ÛÙ Û ÙÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û ÙØµÙØµØ ÙØ¨Ø§ÙÛØ Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ - Ã˜Â§Ã˜Â³ÃšÂ©Ã™Â†Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â³ÃšÂ©Ã™Â†Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã›ÂŒ; Ã˜ÂªÃ™ÂˆÃ™Â„Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¸Ø±ÛÙ Û ÙØÙØ¯ Ø¬ÙØ§Ø¯ ÙØºÙÛÙ Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ§Ù: Â«ÙÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û ÙØµÙØµÂ»Ø ØªÚ©Ø§ÙÙ ÙÚ©Ø§ÙÛØ³Ù ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø¬ØªÙÙØ§Ø¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙ Û ÙØ¨Ø§ÙÛ Ù Ø¶ÙØ§Ø¨Ø·Û ÚÙÙ: ÙÙØ§ØµØ¯ Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ Ø¹Ø±Ù Ù Ø¸ÙÙØ± Ø³ÛØ§ÙÛØ Ø´Ú©Ù Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙÙØ§ØµØ¯ Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø¹ÙØµØ± Ø²ÙØ§Ù Ù ÙÚ©Ø§ÙØ ÙÙØ¹Û ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª ÙØ·Ø¹Û ÙÛØ§Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù ØÚ©ÙØ Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙÛ Ú©ÙØ¯ Ù Ø¸ÙÙØ±Û Ø¨Ø±Ø§Û ÙØªÙ Ú©ÙØ§Ù Ø´Ø§Ø±Ø¹Ø Ø±ÙÙ ÙÛ Ø²ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙØ§ÛÛ ØØ¬ÛØª Ø¸ÙÙØ±Ø Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´Øª. ÙÙÙ Ø¹Ø±ÙÙÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯Ø Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¯Ø± ÙØªÙÙ Ø±ÙØ§ÛØªØ Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØª ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ ÙØ±ØµØª Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÛÙ ÙØ±Ø§ÙÙ ÙÛ Ø¢ÙØ±Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ù ØªÙØ³ÛØ± Ù ØªÙØ³Ø¹Ù Û ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¨Ù Ú©Ø´Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙÙÛÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Û Ø¢Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø¢ÛØ¯. ÙØ¸Ø±ÛÙ Û ÙÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û ÙØµÙØµØ Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹ÛØ Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù ÙÙ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØµØ§ÙØ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û Ø§ÙØ³Ø§Ù Ù ÙÙ ØµØ±Ù Ø·Ø¨ÛØ¹Øª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ù ÙØ¶Ø¹ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù ÙÙÚÙÛÙØ ÙØ±ÛÙÙ Ø§Û Ø¯Ø§Ù Ø¨Ø± Ø¹Ø¯Ù ØªÙØ³ÛØ± ÙØµ ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø¯ÛØ Ø§Ø² ÙØØ¯ÙØ¯Ù Û Ø§ÙØ¹ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ Ø®Ø§Ø±Ø¬ ÙÛ Ø´ÙÙØ¯ Ù ÙØ¸Ø±ÛÙØ Ø¨Ø§ ØÙØ¸ Ø´Ø±Ø§ÛØ·Ø Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙØ¹Ø§ÙÙÛ Ù Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙØªØ±ÛÙ ÙØªØ§ÛØ¬ ØØ§ØµÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙØ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØµÙØµ Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÙØ¬ÙØ¯Ø Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¨ÙÛØª Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛ ØªÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø¬Ø¯ÛØ¯Ø ÙÙÚÙØ§Ù ØÚ©Ù Ø§ÙÙÛ ØµØ§Ø¯Ø± ÙÙÙØ¯Ø Ø¨Ø¯ÙÙ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø·Ù Û ÙÛØ§Ø³ Ú©Ø´ÛØ¯Ù Ø´Ø¯Ø ÛØ§ Ø¨ÛØ´ Ø§Ø² Ø§ÙØ¯Ø§Ø²ÙØ Ø¨Ù Ø¹ÙØ§ÙÛÙÙ Ø«Ø§ÙÙÛ ØªÙØ³ÙÚ© Ø¬Ø³ØªØ ÙØªÛØ¬ÙÙ Ø§Û Ú©Ù Ø¨Ù Ú¯ÙØªÙ-Û Ø´ÙÛØ¯ ØµØ¯Ø±: Ú¯ÙØ±Ù Ø¨Ø²Ø±Ú¯ÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙÙÙÙ ÙÛ Ú¯Ø´Ø§ÛØ¯.