ØªØÙÛÙ ØÚ©Ù ÙÙÙÛ Ø±Ø®ØµØª Ù Ø¹Ø²ÛÙØª - Ã™Â„Ã˜Â·Ã™ÂÃ›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÚÙØ§Ù ÚÙ Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø§ÛØ·Û Ø®Ø§ØµØ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ØªØ³ÙÛÙ Ø¨Ø± ÙÚ©ÙÙØ ØÚ©ÙÛ ÙØ¨Ø§Ø Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ¨ÙØ§Ù ÙØ¨Ø§Ø ÙØ¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ù Ø¢Ù ØÚ©ÙØ Ø±Ø®ØµØª Ú¯ÙÛÙØ¯Ø ÙÙÚÙÙ Ø¬ÙØ§Ø² Ø®ÙØ±Ø¯Ù Ú¯ÙØ´Øª ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ø´Ø®Øµ ÙØ¶Ø·Ø±Ø ÙÛÚ©Ù Ø¨Ù ØÚ©Ù Ú©ÙÛ Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Û Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¹ÙÙÙ ÙÚ©ÙÙÛÙØ Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø§ÛØ· ÙØªØ¹Ø§Ø±ÙØ ÙØ¶Ø¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¹Ø²ÛÙØª Ú¯ÙÛÙØ¯Ø ÙÙÚÙÙ ØØ±Ø§Ù Ø¨ÙØ¯Ù ÙÙØ§Ø² Ø®ÙØ§ÙØ¯Ù Ø²Ù ØØ§Ø¦Ø¶Ø ØØ±ÙØª ØªØµØ±Ù Ø¯Ø± ÙØ§Ù ØºÛØ± Ù ÙØ¬ÙØ¨ ÙÙØ§Ø² Ù Ø±ÙØ²Ù Ø¨Ø± Ø¹ÙÙÙ ÙÚ©ÙÙÛÙ. Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙÙÛ Ú©Ù Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø§Ø¯ÙÙ Û ÙØ§ ØØ±Ø¬Ø ÙØ§ Ø¶Ø±Ø± Ù Ø§Ø¶Ø·Ø±Ø§Ø±Ø Ø§Ø² ÙÚ©ÙÙÛÙ Ø¨Ø± Ø¯Ø§Ø´ØªÙ ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ù ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙÙÛ ØªØ´Ø±ÛØ¹ ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù ÙØ·Ø±Ø ÙÛ Ø´ÙØ¯: Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø«Ø§ÙÙÛØ Ø¯Ø± ØÙ ÙÚ©ÙÙÛÙØ Ø±Ø®ØµØª Ø§Ø³Øª ÛØ§ Ø¹Ø²ÛÙØªØ ÙÙÚÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø±Ø®ØµØª ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Û Ø±Ø®ØµØª Ø¨Ø§ Ø§Ø¨Ø§ØÙ Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ§Ø¨Ù Ø¨ØØ« Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ Ø±Ø®ØµØª Ù Ø¹Ø²ÛÙØªØ ÙØ§ÙÛØª ÙÙÙÛ Ø¢Ù Ø¯Ù Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Û Ø±Ø®ØµØª Ø¨Ø§ Ø§Ø¨Ø§ØÙØ ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø§Ø² Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø§ØµØ·ÙØ§Ø Ø¨Ø§ ØªØ´Ø±ÛØ Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø¢Ø±Ø§Ø¡ ÙÙÙØ§Ø¡ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø±Ù Û Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛØ ØªØÙÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯.