Ø§ØµÙØ§ØÛÙ ÙØ§ÙÙÙ Ø§Ø±Ø« Ø²ÙØ¬Ù Ø¯Ø± Ø¢ÛÛÙÙ ÙÙÙ - Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² Ø§ØµÙØ§ØÛÛ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨ÙÙÙ ÙØ§Ù 1387 Ø´ÙØ³Û Ø¨Ù ØªØµÙÛØ¨ Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ ÛØ¹ÙÛ Ø§ØµÙØ§ØÛÛ ÙØ§Ø¯Ù 946 Ú©Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø¢Ù ØªØºÛÛØ± ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØÙÛ Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø±Û Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙÙØ³Ø± Ø®ÙØ¯ ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù ÙØ§ØµÙÙ Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÙÙØ§Û Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ù ÙØ¸Ø±ÙØ§Û ÙØ§Ø¯Ø± Ù ÙØªØ±ÙÚ© Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û ÙØªÙØ¯Ù Ø´ÛØ¹Ù ÙØ²Ø¯ÛÚ© Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛ ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø¨Ø§ ÙØ¯Ù Ø§Ø±ØªÙØ§Û ÙÛØ²Ø§Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ ØÙØ¸ Ù¾ÙÛØ§ÛÛ Ù ÙØ§ÙØ¹ Ú¯Ø±Ø§ÛÛ ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¬ÙØ¯Ø ÙÛØ²Ø§Ù ØªØ·Ø¨ÛÙ Ø§ØµÙØ§ØÛÛ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø²ÛÙ ÙÙÙÛ Ù Ø¯ÙØ§ÛÙÛ Ú©Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ØªØ¶Ø¹ÛÙ Ú©ÙÙØ¯Ù ÛØ§ ÙØ¤ÛØ¯ Ø¢Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ ØªØ§ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ú¯ÙÙÙ ÙØ¨Ø§ØØ«Ø Ø²ÙÛÙÛ Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâÙÙØ¯ØªØ± Ø´Ø¯Ù ØªØºÛÛØ± ÙÙØ§ÙÛÙ Ù ÙØ²Ø¯ÛÚ©Û ÙØ± ÚÙ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø²ÛÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø¢ÛÙØ¯Ù Ù ØªØÙÙ ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¢Ø±ÙØ§Ù Ø§ÙÙÙØ§Ø¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÛØ¹ÙÛ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø´Ø¯Ù ØÚ©ÙÙØª Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ù ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø§ØµÙ ÙØ§ÙÙÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÛØ¹ÙÛ Ø§ØµÙ ÚÙØ§Ø±Ù ÙØ±Ø§ÙÙ Ø¢ÛØ¯.