ÙØ§Ø±Ø³Ø§Ø¦Û Ø´ÙØ±Øª Ø±ÙØ§ÛÛ Ø¯Ø±Ø¹Ø±ØµÙâÛ ÙÙÙ Ù ØØ¯ÛØ« - Ã™ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‡Ã›ÂŒ Ã˜ÂµÃ˜Â¯Ã˜Â±, Ã™ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‡Ã›ÂŒ Ã˜ÂµÃ˜Â¯Ã˜Â±; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ú©Ø«Ø± Ø§ØµÙÙÛÛÙ Ø´ÙØ±Øª Ø±ÙØ§ÛÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø´ÛÙØ¹ Ù Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯Ú¯Û ÙÙÙ Ø±ÙØ§ÛØª Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨ÙØ§ Ù Ø¬ÙØ§ÙØ¹ Ø±ÙØ§ÛÛ Ú¯Ø±ÙØªÙâØ§ÙØ¯Ø Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ÛÙ ØªØ¹Ø±ÛÙØ Ø´ÙØ±Øª Ø±ÙØ§ÛÛ ÙÙ âØªÙÙØ§ Ø¬Ø§Ø¨Ø± Ø¶Ø¹Ù Ø³ÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØª ÙÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø¨ÙÚ©Ù Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÙ Ø§Ø² Ø§Ø³Ø¨Ø§Ø¨ Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÙÛâØ±ÙØ¯. ÚÙÙ Ú©Ø«Ø±Øª ÙÙÙ ÛÚ© Ø±ÙØ§ÛØª Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨ÙØ§ Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ø± ØµØØª Ø¢Ù Ø±ÙØ§ÛØª ÙÙÛâØ´ÙØ¯. Â«Ø±Ø¨ÙÙ Ø´ÙØ±Ø© ÙØ§Ø§ØµÙÙ ÙÙÙØ§Â» ÚÙ Ø¨Ø³Ø§ Ø§ÙÙØ± ÙØ´ÙÙØ±Û Ú©Ù ÙÛÚ Ø§ØµÙ Ù Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯! Ø´ÙØ±Øª Ø±ÙØ§ÛÛ Ø¨Ù ØªÙÙØ§ÛÛ Ø¨Ø¯ÙÙ ÙÙØ±Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§ Ø´ÙØ±Øª Ø¹ÙÙÛ Ø¨Ù ÙÛÚ ÙØ¬Ù Ø±ÙØ¬ØØ§ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ§ÛØª Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙÙÛâÚ©ÙØ¯Ø Ø¨ÙÚ©Ù Ø§Ú¯Ø± Ø±ÙØ§ÛØª ÙØ´ÙÙØ± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø¹Ø±Ø§Ø¶ ÙÙÙØ§ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯ Ø§Ø² ÙØ´Ø§ÙÙâÙØ§Û Ø¶Ø¹Ù Ù Ø³Ø³ØªÛ Ø¢Ù Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯.