ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø¯ÙØ§ÙØª ÙÙØ¸Û Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ - Ã˜Â¢Ã™Â‡Ã™Â†ÃšÂ¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„; Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¹ Ã™Â…Ã˜Â¤Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â·Ã™Â…Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø°ÙÙ Ø§Ø² ÙÙØ¸ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¯ÙØ§ÙØª ÙÙØ¸Û Ú¯ÙÛÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø² Ø¬ÙØª ÙØ³Ø¨Øª Ø¨ÛÙ ÙØ¯ÙÙÙ Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙÙØ¶ÙØ¹Ù âÙÙâ Ø¨Ù Ø³Ù ÙØ³Ù ØªØ·Ø§Ø¨ÙÛØ ØªØ¶ÙÙÛ Ù Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø§ØÙ Ø³ÙââÚ¯Ø§ÙÙ Ø¯ÙØ§ÙØª Ú©Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªÙØ¯ Ø§Ø² ÙØ±ØÙÙ ØªØµÙØ±ÛØ ÙØ±ØÙÙ ØªØµØ¯ÛÙÛ ØªÙÙÛÙÛ Ù ÙØ±ØÙÙ ØªØµØ¯ÛÙÛ Ø¬Ø¯ÛØ Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø´Ø¦ ÙØ®ØªÙÙ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¯Ø± ÙØ± ÙØ±ØÙÙØ ÙØ´Ø®Øµ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯ÙØ§ÙØª ÙØ¶Ø¹Û ÙÙØ¸Û ÙÙØ· Ø´Ø§ÙÙ ÙØ±ØÙÙ Ø¯ÙØ§ÙØª ØªØµÙØ±Û Ø§Ø³ØªØ ÙØ°Ø§ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ø¹Ø¨Ø§Ø±Ø§Øª Ú©ÙÛÙ ØµØ§ØØ¨âÙØ¸Ø±Ø§ÙØ Ø¯ÙØ§ÙØª ØªØ·Ø§Ø¨ÙÛØ Ø¯ÙØ§ÙØª ÙÙØ¸Û ÙÙÙØ¯Ø§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ ØµØÛØ ÙÛØ³ØªØ Ø¨ÙÚ©Ù ÙÙØ´Ø£ Ø¯ÙØ§ÙØª ØªØ·Ø§Ø¨ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ØÙ ÙØ®ØªÙÙ Ø¢Ù ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø³Øª. ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§Ø² Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙØ±ØÙÙ ØªØµØ¯ÛÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙØµØ¯ Ù Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù ÙØªÚ©ÙÙ Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø·Û Ø¨Ù ÙØ±ØÙÙ ØªØµÙØ±Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø°ÙÙ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙÙØ¶ÙØ¹âÙÙâØ ÙØ¶Ø¹ Ù Ø¹ÙÙ Ø¨Ù ÙØ¶Ø¹ Ú©ÙØ§ÛØª ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù Ø§ØØ±Ø§Ø² Ù ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù Ø§ØØ±Ø§Ø² Ø§Ø±Ø§Ø¯ÙØ ØªØ£Ø«ÛØ±Û Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯.