Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÙÙÙÛØ Ú©ÙØ§ÙÛ Â«Ø¹Ø¯Ù ÙØ¤Ø§Ø®Ø°Ù Ù ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ±Ø¯ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§Ù Ø¹ÙÙÚ©Ø±Ø¯ Ø¯ÛÚ¯Ø±ÛÂ» - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ™Â‚ Ã™Â¾Ã™Â†Ã˜Â§Ã™Â‡, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛØ Ú©ÙØ§ÙÛ ÙÙÙ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØªÙÙ ÙÙÙÛ Ú©ÙØªØ± ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙØ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ Â«ÙØ¤Ø§Ø®Ø°Ù ÙÚ©Ø±Ø¯Ù ÙØ±Ø¯ Ø¨Ù Ú¯ÙØ§Ù ØºÛØ± Ù Ø¨ÛâÙØ³Ø¦ÙÙÛØªÛ ÙØ±Ø¯ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§Ù Ø¹ÙÙÚ©Ø±Ø¯ Ø§ÙØ±Ø§Ø¯Â» Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¢ÛÙ Â«ÙØ§ØªÙØ²ÙÙØ±Ù ÙØ§Ø²Ø±ÙØ©Ù ÙÙØ²Ø±Ù Ø§ÙØ®Ø±ÛÂ» ØªØ¬ÙÙÛ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯. Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ Ú©Ù Ø´Ø§ÙÙ Ø§ÙÙØ± Ø¯ÙÛÙÛ Ù Ø§Ø®Ø±ÙÛ ÙÛ Ø´ÙØ¯Ø ÙÛÚ ØÚ©Ù ÙÙÙÛ ÙØ¨Ø§ÛØ¯ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª Ø¹ÙÙÚ©Ø±Ø¯ ÙØ±Ø¯Û Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¹ÙØ¯ÙâÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù ÙÙØ¯. Ø¨Ø§ Ø¢Ù Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ù¾Ø±Ø§Ú©ÙØ¯Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯Ø ÙÛÚ© Ø§ØÚ©Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ÙÛØ² Ø¯Ø± ÙØ®Ø§ÙÙØª Ø¨Ø§ Ø¢Ù ÙØ´Ø§ÙØ¯Ù ÙÛ-Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ: Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ ÙØ±Ø²ÙØ¯Ø§Ù Ú©ÙØ§Ø± Ù Ø²ÙØ§Ø²Ø§Ø¯Ù Ù Ø³Ø±ÙÙØ´Øª Ø§Ø®Ø±ÙÛ Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ Ù¾Ø¯Ø± Ù ÙØ§Ø¯Ø±Ø Ù Ø¹Ø°Ø§Ø¨ Ø´Ø¯Ù ÙÛØª Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ Ú¯Ø±ÛÙ Ø®ÙÛØ´Ø§Ù Ø§ÙØ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. ÚÙØ§ÙÚ©Ù ÙÙØ´ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙÙØ¯ ÙØØªÙØ§ÛÛ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÛØ² ØªØÙÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.