ØªØ£ÙÙÛ ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ§Ø¯Ù 873 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ (ØªØ¹ÙÛÙ ÙÛØ±Ø§Ø« ØºØ±Ù Ø´Ø¯Ú¯Ø§Ù Ù Ø²ÛØ±Ø¢ÙØ§Ø±ÙØ§ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø³Ø§ÛØ± ÙØ±Ú¯âÙØ§Û ÙØ´ØªØ¨Ù) - Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â„Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â…Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´Ø±Ø· Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø±Ø¯Ù ÙØ§Ø±Ø« Ø§Ø² ÙÙØ±ÙÙØ« Ø®ÙØ¯ ÚÙØ§ÙÚ©Ù ØµØ¯Ø± ÙØ§Ø¯Ù 875 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ØªØµØ±ÛØ Ú©Ø±Ø¯ÙØ Ø²ÙØ¯Ù Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ§Ø±Ø« Ø¯Ø± ØÛÙ ÙÙØª ÙÙØ±ÙÙØ« Ø§Ø³ØªØ ÙØ°Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢Ù Ú©Ù Ú©Ø³Û Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø¨Ø±Ø¯Ø Ø¨Ø§ÛØ¯ ØÛØ§Øª Ø§Ù Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Ù ÙÙØª ÙÙØ±ÙÙØ« ÙØÙÙ Ù ÙØ¹ÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ÙØ§ ÙØ§Ø¯Ù 873 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ÙØ·Ø§Ø¨Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§Ø² ØÚ©Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Û Ø¹Ø¯Ù ØªÙØ§Ø±Ø«Ù Ø¯Ù ÙÙØ±Û Ú©Ù ØªÙØ¯Ù Ù ØªØ£Ø®Ø± ÙÙØª Ø¢ÙØ§Ù ÙØ¬ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙØ±Ø¯Û Ø±Ø§ Ú©Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙÙØª Ø¢ÙØ§Ù ØºÙØ±ÙÙ Ù ÙØ¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§Ø¡ ÙÙÙØ¯Ù Ù ÙØ± ÛÚ© Ø±Ø§ ÙØ§Ø±Ø« Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø´ÙØ§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§Û ÛØ§Ø¯Ø´Ø¯ÙØ ÙØ®Ø§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø§ØµÙ Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Û Ø¹ÙÙÙÛ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§Ø±Ø« Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø³Ø¤Ø§ÙØ§ØªÛ Ø¨Ù Ø°ÙÙ ÙØªØ¨Ø§Ø¯Ø± ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¹ÙØ¯Ù ØªØ±ÛÙ Ø¢Ù ÙØ§Ø Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø² ÙÙØ§Ú© ØÚ©Ù ØªÙØ§Ø±Ø« Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø³Ø¨Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø¯Ù ÙÙØ±Ø¯ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§Ø¡ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´ÙØ¯Ø Ù ÙÙ ÚÙÛÙ Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù ÙØ§Ø¨ÙÛØª ØªØ¹ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ø±Ø§ Ú©Ù ØªÙØ¯Ù Ù ØªØ£Ø®Ø± ÙÙØª Ø§Ø´Ø®Ø§Øµ ÙØ¬ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÛØ§ Ø®ÛØ±Ø Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø§ÙÙÛØª ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¬Ø§ÙØ¹ Ù Ø´ÙØ§Ù Ø¢ÙØ Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø§ ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ø¨Ù ÙØªÙÙ ÙÙÙÛ Ø¹Ø§ÙÙ Ù Ø®Ø§ØµÙ Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ ÙØ·Ø§ÙØ¹Û ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø³Ø¹Û ÙÙÙØ¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§ Ø±Ø§ Ú©Ù ØªÙØ³ÛØ± ÙØ¶ÛÙ Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø ÙÙØ±Ø¯ ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯ÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø±ÙÚ¯Ø°Ø± ØªØ¶Ø¹ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ù ØªÙÙÛØª ÙØ¸Ø±ÛÛ ÙØ®Ø§ÙÙØ Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ø§ØµÙØ§Ø ÙØ§Ø¯Ù 873 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø±Ø§ Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± Ø³Ø§Ø²Ø¯.