ØªØ£ÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Û ÙÙÙÛ Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶ - Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¨Ø§ ÙØ¯Ù Ø§Ø±ØªÙØ§Û ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Û Ø§ÛØ±Ø§Ù Ù Ø§ÙØ²Ø§ÛØ´ Ø¬ÙØ¨Ù ÙØ§Û Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø¢Ù ÙØ§ Ù Ø¯Ø± Ø¬ÙØª ØªØ£ÙÛÙ ÙØ± ÚÙ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø§ÙÙÛØª ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø§ÙØ¹ÙØ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Û ÙÙÙÛ Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶Ø ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£ÙÙ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯Ø ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙÛØ Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÙØ§Ø¶Ø Ù ÙØ¨Ø³ÙØ·Ø ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§ÙØ ÙØ¨ÙØ§Û Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. ÙÙÛÙ Ø§ÙØ±Ø Ø§Ø¨ÙØ§ÙØ§Øª Ù Ø¨Ø¹Ø¶Ø§ÙØ ØªØµÙÛÙØ§Øª Ø¹Ø¬ÙÙØ§ÙÙ Ø§Û Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ØªØµØ±Ù Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ±Ø¯ÙØ Ø¨Ù ØªØµÙØ± ÙØ¹Ø±Ø¶Ù Ø¹ÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø§ÙÙØ§ÙØ Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛØ²Ø§Ù ÙØ§Ø¨ÙÛØª ØªØ¹ÙÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Û Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶Ø ÚÚ©ÙÙÚ¯Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶Ø ØªÙØ§ÙØª ÙØ§Ù ÙØ¹Ø±ÙØ¶Ù Ø¹ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ§Ù ÙÙÙÙØ¯ Ù ÙØªØ±ÙÚ©Ø Ø¹Ø¯Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø±Ø¬ÙØ¹ ÙØ§ÙÚ© ÛØ§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ØØªÙØ§Ù Ø±Ø¬ÙØ¹Ø ÙØªÛØ¬Ù Û Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø¬ÙØ¹Û Ù ÙØ´ØªØ±Ú© Ù ÙÙÚÙÛÙ Ø¹Ø¯Ù Ø³ÙØ¨ ÙØ§ÙÚ©ÛØª Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø± Ø¥Ø¹Ø±Ø§Ø¶ Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ§Ù ØºÛØ± ÙÙÙÙÙØ Ø¹ÙØ¯Ù ÙØ³Ø§Ø¦ÙÛ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¯Ø± ØµØ¯Ø¯ ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¢Ù ÙØ§ Ø§Ø³Øª.