ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø¹ÙÙÙÛ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ØÙÙÙ Ø§Ø¯Ø¨Û Ù ÙÙØ±Û Ø¯Ø± Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ ÙØ·Ø§ÙØ¹Û ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³Ù Ù ÙØµØ± - Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙÙÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ØÙÙÙ Ø§Ø¯Ø¨Û Ù ÙÙØ±ÛØ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØ¸Ø§ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛ ÙÙÚÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³ÙØ Ø¨Ù ÙØ¶Ø¹ ÙÙØ±Ø±Ø§Øª Ø¹ÙÙÙÛ Ù ÙØ´ØªØ±Ú© Ø¯Ø±Ø®ØµÙØµ ØªØ´Ú©ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û ÙØ²Ø¨ÙØ± ÙÙØªÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛÚ©Ù ØªØ§Ú©ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø¨Ø®Ø´ ÙØ³ØªÙÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙØ´ØªØ±Ú© ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ø§ÙØ¯ÛØ´ÛØ¯Ù ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø®ÙØ§Ù Ù¾ÛØ´ Ø¨ÛÙÛ Ø¨Ø±Ø®Û ØªØ´Ø±ÛÙØ§ØªÛ Ø§Ø² ÙØ¨ÛÙ Ú©ØªØ¨Û Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³Ù Ù ÙØµØ±Ø Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù ØªØ´Ú©ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û ÙÛÚ Ú¯ÙÙÙ ØªØ´Ø±ÛÙØ§ØªÛ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛ ÙØ²Ø¨ÙØ±Ø Ø§ÙØ¹ÙØ§Ø¯ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ØÙÙÙ ÙØ§Ø¯Û Ù¾Ø¯ÛØ¯Ø¢ÙØ±ÙØ¯ÙØ ØªÙØ³Ø· ÙÙØ§ÛÙØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û ÛØ§ ÙØ§ÙÙÙÛ ÙÛ Ø§ÙÚ©Ø§ÙâÙ¾Ø°ÛØ± Ø§Ø³ØªØ ÙÛÚ©Ù Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø¬ÙØ¨ÙâÙØ§Û ÙØ¹ÙÙÛ Ø¢ÙÛØ®ØªÙ Ø¨Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ØµÙØ§ØÛØª Ø´Ø®Øµ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ø¢ÙØ±ÙØ¯Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. ÙÙÚÙÛÙ Ø§ØµÙÙØ§Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ú©ÙÛ Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¢ÛÙØ¯Ù Ø¨Ø§Ø·Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙÙÙØ±Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Û Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ ØÙÙÙ Ø§ÙØªÙØ§ÙÛØ Ú©ÙÛØª Ø¢Ù Ù Ú©ÛÙÛØª Ù Ø´ÛÙÛ Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² Ø§Ø«Ø± ØªØ¹ÛÛÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯Ø±Ø®ØµÙØµ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û ÙØ¹Ø§ÙØ¶Û Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ØÙÙÙ Ø§Ø¯Ø¨Û Ù ÙÙØ±ÛØ Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ±Ø§ÙØ³ÙØ Ø§ØµÙ ÙØ²ÙÙ ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª Ù¾Ø¯ÛØ¯Ø¢ÙØ±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙØ§ÛØ¯ Ø¨ÙØ±ÙâØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² Ø§Ø«Ø± Ø®ÙØ¯ Ù¾ÛØ´âØ¨ÛÙÛ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ ÙØµØ± Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª ÙØ³Ø¨ÛØ ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¨ÙØºÛ ÙÙØ·ÙØ¹ Ù ÛØ§ ØªØ±Ú©ÛØ¨Û Ø§Ø² Ø¢Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª ÙÛÚÙâØ§Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµ Ù¾ÛØ´ Ø¨ÛÙÛ ÙØ´Ø¯Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ´ÙÙÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø¹ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª.