Ø¨Ø§Ø² Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± ØØ¬ÙÛØª Ø¸ÙÙ ÙØ·ÙÙ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã˜Â¢Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã˜Â¢Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â§; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯ Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™ÂƒÃ˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³Ø£ÙÙâÛ ØØ¬ÙÛØª Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÙÛØª Ø¸ÙÙ ÙØ·ÙÙØ Ø§Ú¯Ø±ÚÙ Ø¨Ø§Ø±ÙØ§ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ø²Ø±Ú¯Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ ÙÙÙØ² Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ø§Ø³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³ÛâÙØ§ Ù Ù¾ÚÙÙØ´âÙØ§Û Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´Ø¯ÙØ ÙÙØ¹Ø§Ù Ø¨Ø± Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ÛÛ ÙØ¨ØªÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Û ÙÛØ§Ø² Ù ÙØ³ÙÙÙ Ø§ÙÚ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯Ø Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù ÙÛâØ§ÙÙØ§ÙØ¹Ø Ø§ÙÙØ±Û ÙØ³ÙÙÙ ÙÛØ³ØªÙØ¯ Ù Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ù¾ÚÙÙØ´ ÙÛØ§Ø² Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÙÛØª Ø¸Ù Ù Ø§ÙØØµØ§Ø± ØØ¬ÙÛØª Ø°Ø§ØªÛ Ø¨Ù ÙØ·Ø¹Ø ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø¨Ù Ø®ÙØ¯ Ø¬Ø±Ø£Øª Ø¨Ø§Ø²ÙÚ¯Ø±Û Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø² ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙØ§ÙÛÙÛ Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÛÙ ÚÙÙ Â«ØØ¬ÙÛØªÂ» Ù Â«Ø¹ÙÙÂ» Ù ØÙÙ ÙØØ°ÙØ±Ø§Øª ÙÙÙ Ø¨Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¸ÙÙ ÙØ·ÙÙØ Ø§ÛÙ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø±Ø§ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ØØ¬ÙÛØª Ø°Ø§ØªÛ Ø¸ÙØ Ø¨Ø§ÙØ± ÛØ§Ø¨Ø¯ Ù Ø¶ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙÙÚ©Ø±ÛÙØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ØÙÛÙØª Ù¾Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ØªØ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù Ø§ÙØªØ¶Ø§Ø¦Ø§Øª Ø¹ÙÙÛØ Ø¨Ø± Ø®ÙØ§Ù Ø¢ÙÚÙ Ù¾ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø ÙØ§ÙÛ ØØ¬ÙÛØª Ø¸ÙÙ Ø¹ÙÙØ§ÛÛ ÙÛØ³Øª Ù Ø¸ÙÙ Ø¹ÙÙØ§ÛÛØ Ø¨Ø§ÙØ·Ø¨Ø¹ ØØ¬ÙØª Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø§ÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨Ø ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯ÙØ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÙÛØª Ø¸Ù ÙØ·ÙÙ Ù ØØ¬ÙÛØª Ø¢Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯Ø Ø±Ø§Ù Ø³ÙÙÛ Ø±Ø§ ÙÛâÚ¯Ø´Ø§ÛØ¯ Ù Ø§Ø°Ø¹Ø§Ù ÙÛâØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØ§ØªÙØ§ÙÛ Ø§ÛÙ Ø±Ø§ÙØ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÙÛØª Ø¸ÙÙ ÙØ·ÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ù ÙÙØ§Ø¯Ø ÚØ±Ø§ Ú©Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯ ÙØ§ØªÙØ§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙÙÙØ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú¯ÙØª: ÙØ¯Ù ØºØ§ÛÛ ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø§Ø² ÙÚ¯Ø§Ø±Ø´ Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ ÙÙ ÙØ²ÙÙØ§Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØØ¬ÙÛØª Ø¸Ù ÙØ·ÙÙØ Ø¨ÙÚ©Ù Ú¯Ø´ÙØ¯Ù Ø¨Ø§Ø¨ Ù¾ÚÙÙØ´âÙØ§Û Ø¹ÙÛÙâØªØ± Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù Ø§Ø³Øª.