ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹: Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§ Ù Ø³Ø§Ø²ÙÚ©Ø§Ø±ÙØ§Û ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¯Ø± Ø¨ÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„; Ã˜Â§Ã˜Â±ÃšÂ˜Ã™Â†ÃšÂ¯, Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¨Ø§ÛØ³ØªÙ ÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÙ Ø¯Ø±Ø³Øª ÙØµÙØµ ÙØ§ÙÙÙÛØ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ§ÙÙÙ Ú¯Ø°Ø§Ø± Ù ÙÙÛÙØ ÙÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø®Ø±Ø¯ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§Ø² Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ ÙÙØ¹ Ø®ÙÛØ´ Ø¯Ø± Ø¹Ø±ØµÙ ÙØ§Û Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ø²ÙØ¯Ú¯ÛØ Ø§Ø² Ø®Ø±Ø¯ Ø¬ÙØ¹Û Ø¨ÙØ±Ù ÙÙØ¯ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§Û Ø´Ø®ØµÛ Ø®ÙÛØ´ Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø§Ø² Ø¢Ú¯Ø§ÙÛ Ù Ø²ÙÛÙÛ Ø°ÙÙÛ Ø¹ÙÙÙÛ ÙÛØ² Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø¢Ú¯Ø§ÙÛ Ø¬ÙØ¹Û ÙÛ ØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø¯Ø±Ø³Øª Ø§Ø² ÙØªÙÙ Ø¯ÛÙÛ Ù ÙØ®ØµÙØµØ§Ù ÙÙÙÛ Ù ÙØ§ÙÙÙÛ ÙÙØ´ Ø¨Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯ØºØ¯ØºÛ Ø¯Ø§ÙØ´ Ù¾ÚÙÙØ§Ù Ø¯ÛÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÛØ±Ø¨Ø§Ø² Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² ÙÙØ´ Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ±ÙØ§Ø Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø²ÙØ§ Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´Øª ÙØ§Û Ø¹ÙÙÙÛ Ù Ø¹Ø±ÙÛ ØºØ§ÙÙ ÙÙØ§ÙÙØ¯. Ø§ØµÙ Â«ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Â» Ú©Ù Ø±ÛØ´Ù Ø¯Ø± ÙÙÛÙ Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´Øª ÙØ§ Ù Ø®Ø±Ø¯ÙØ±Ø²Û ÙØ§Û Ø¹ÙÙÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø¹Ø±Ù Ú¯Ø±Ø§ÛØ§ÙÙ Ù Ø¯Ø± Ø¹ÛÙ ØØ§Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£ÛÛØ¯ Ø´Ø±Ø¹Ø Ø¨Ù Ø³Ø§Ø²ÙØ§Ø±Û Ù Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±Û ÙØ§Û ÙÛØ§Ù ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¯Ø± ÙØ± ÙØµ Ø¯ÛÙÛ ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ø§ ÙÙÙ Ø¯Ø±Ø³Øª Ø¢Ù Ù¾Û Ø¨Ø±Ø¯Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ØÚ©Ù Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÛØ§ ØªÙÛÛØ¯ ÙÛ Ø®ÙØ±Ø¯Ø Ø¯Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø®ÙØ¯ Ø¹ÙÙÙÛØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÛØ§ Ø§ÛÙÚ©Ù ØªØ®ØµÛØµ Ø®ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨Ø§ Ø¯Ø³ØªÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù Ø¹ÙØªØ ØÚ©Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø³Ø±Ø§ÛØª ÙÛ Ø¯ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ú©ÙØ´ÛØ¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ø¯Ø±Ø³ØªÛ Ø§Ø² ÙÙØ§Ø³Ø¨Øª ÙÛØ§Ù ØÚ©Ù Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ø¨Ø§ Ø³ÛØ± Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÛÙØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§ÙØ Ø¨Ù Ø³Ø§Ø² Ù Ú©Ø§Ø±ÙØ§Û ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¢Ù Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´ÙØ¯ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ÙØ§ Ù Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙÙØ§Ø¡ Ø¯Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙØ Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§Û Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙØµÙØµ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÛØ§Ù Ø¨Ø±Ø®Û ØªØ·Ø¨ÛÙØ§Øª Ø¢Ù ÙØ´Ø§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´ÙØ¯.