ØªØ¯Ø§Ø®Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªÙØ§ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ÙØ³ØªÙØ¬Ø¨ ØØ¯ Ù ÚØ§ÙØ´ ÙØ§Û Ø¢Ù - Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â²Ã™Â‡Ã˜Â±Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ÙØ³ØªÙØ¬Ø¨ ØØ¯Ø Ø§Ú¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªâÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙ ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙØ±Ø¯ ØªÙÙØ§ Ø¨Ù ÛÚ© ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØØ¯Û ÙØÚ©ÙÙ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ø§Ø² Ø¯Ù Ø¬ÙØª ÙØ§Ø¨Ù ÙÙØ§ÙØ´Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙÙØ§Ù Ø®ÙØ§Ù ÙÙØªØ¶Ø§Û ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ù ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ø§Ø³Ø¨Ø§Ø¨ Ù ÙØ³Ø¨Ø¨Ø§Øª Ø§Ø³Øª. Ù Ø«Ø§ÙÛØ§Ù Ø®ÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÙÙÛØª Ù ÙØ¸Ù Ø¹ÙÙÙÛ Ø¬Ø§ÙØ¹Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. ÙÙÙØ§ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙØ®ØªÙÙÛ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø±Ø¡Ø ØªØ¹ÙÙ ØÚ©Ù Ø¨Ù Ø·Ø¨ÛØ¹ØªØ Ø§ØµÙ Ø¨Ø±Ø§Ø¦ØªØ Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙ Ø´Ø±Ø¹ÛØ ÙÙÙÙÙ Ø§Ø¯ÙÙ ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¬Ø±ÙØ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹Ø Ø³ÛØ±ÙØ Ù ... Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø±ÙØ¹ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ø¨Ø§ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ù ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ø§Ø³Ø¨Ø§Ø¨ Ø¨Ø±Ø¢ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯. Ú¯Ø±ÚÙ Ø§ÛØ±Ø§Ø¯Ø§ØªÛ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ ÙÛâØªÙØ§Ù Ú¯ÙØª Ú©Ù ØÚ©Ù Ø¨Ù ØªØ¯Ø§Ø®Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªâÙØ§ Ø§ÙØ±Û ÙØ³ÙÙ ÙØ²Ø¯ ØªÙØ§ÙÛ ÙÙÙØ§ Ø§Ø³Øª. ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªâÙØ§Û ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ø¨Ø§ ÙØ§ÙÛØª ÙÙØØµØ± Ø¨Ù ÙØ±Ø¯ Ø¢Ù (Ø¨ÙØ§ ÛØ±Ø§Ù Ø§ÙØØ§Ú©Ù) Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù Ú©ÛÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ´Ú©Ù Ø¯ÙÙ Ø±Ø§ ÙÛØ² ÙØ±ØªÙØ¹ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø§ÙØ¯. Ø¨Ø¯ÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨ Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¯Ø± Ú©ÙØ§Ø± Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØØ¯ÛØ ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´ÛÙØ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø¨Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙØ± ÚÙ Ø¨ÙØªØ± Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ù Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ¸Ù Ø¹ÙÙÙÛ Ø¬Ø§ÙØ¹Ù ÙÛâØ§ÙØ¬Ø§ÙØ¯.