ØªØ¹Ø§ÙÙ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ù ÙØ§ÙØ¹ÛØª Ø¯Ø± Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØÙÙÙÛ - Ã™Â†Ã›ÂŒÃšÂ©Ã™ÂˆÃ›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã›ÂŒÃ™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØÙÙÙÛ ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« Ø¹ÙØ¯Ù ÙÙØ³ÙÙ ØÙÙÙ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù ÙÙØ¬Ø± Ø¨Ù Ø´Ú©ÙâÚ¯ÛØ±Û ÙÚ©Ø§ØªØ¨ ÙÚ©Ø±Û ÙØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø³ÙØ§Ù Ø§ØµÙÛ Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø¯Ù ÙÚ©ØªØ¨ Â«ØÙÙÙ Ø·Ø¨ÛØ¹ÛÂ» Ù Â«Ù¾ÙØ²ÛØªÛÙÛØ³Ù ØÙÙÙÛÂ» ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§ÙÙ Ø¨Ø§ ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±ÙØ¯Ø Ø¬ÙØ¹Â«Ø§Ø±Ø²Ø´Â» Ù Â«ÙØ§ÙØ¹ÛØªÂ» Ø¯Ø± ÛÚ© ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³ØªØ Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø¹ÙØ§ØµØ± Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ú©Ø¬Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨ÛØ§ÙØ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ- Ø§Ø±Ø²Ø´Û Ø³Ø§Ø®ØªØ§Ø± ØÙÙÙÛ ÙØ§Ø Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø§Ù Ø§Ø² ÙØ§ÙØ¹ÛØ§Øª ÙØºÙÙÙ ÙØ§ÙØ¯Ù ÛØ§ Ø§Ø±Ø²Ø´ Ù ÙØ§ÙØ¹ÛØª Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§ÙÙÛ Ø³Ø§Ø²ÙØ¯Ù Ø¨Ø§ ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ù Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ØÙÙÙÛ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯Ø ÙØ³ÙÙØ§ Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙÙØ ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙâÙØ§Û ÙÚ©Ø±Û ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØªÙÚ©Ø±ÛÙ ØºØ±Ø¨Û Ø§Ø³Øª. ÙÙØ§ÛØªØ§ ÙØªÛØ¬Ù Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØºØ±Ø¨ Ú¯Ø±ÚÙ Ø³Ø¹Û Ú©Ø±Ø¯Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ØÙÙÙÛ Ø®ÙØ¯ Ø±Ø§ Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§Ø±Ø²Ø´Û Ø¬Ø¯Ø§ Ú©ÙØ¯Ø Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ØØ§ÙØ Ø§Ø±Ø²Ø´âÙØ§ ÙÙÙØ² Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¹ÙØ¯ÙâØ§Û Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø¨Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø§Ú¯Ø±ÚÙ ÙØ¸Ø§ÙÛ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ù Ø§Ø±Ø²Ø´âÙØÙØ± Ø§Ø³Øª ÙÙÛ Ø§Ø±Ø²Ø´âÙØ§ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§ÙÙÛ ÙØªÛØ¬ÙâØ¨Ø®Ø´ Ø¨Ø§ ÙØ§ÙØ¹ÛØªâÙØ§ Ø¨Ù Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ØÙÙÙÛ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯.