ØªØ£ÙÙØ§ØªÛ Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø´Ø±Ø·âØ¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØµÛ - ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â®Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„ Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â‡Ã˜Â±; Ã˜Â§Ã˜Â±ÃšÂ˜Ã™Â†ÃšÂ¯, Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙÙÙÛØ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø´Ø±Ø· ØµØØª ÛØ§ Ø¬ÙØ§Ø² Ø¹ÙÙ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙØªØ±ÛÙ Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø´Ø¯ÙØ ÙØµØ§ÛØª Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§ Ø¨Ø± Ø¹Ø¯Ù ØµØØª ÙØµÛØª Ø¨Ù Ú©Ø§ÙØ±Ø Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ Ú©Ù ÙÙØµÛâØ¹ÙÛÙ ÙØ³ÙÙØ§Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø±ÙØ´Û Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û Ø§ÙÚ©Ø§Ù ØµØØª ÚÙÛÙ ÙØµÛØªÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯.