ÙØ¸Ø±ÛÛ Ø§ÙØ§Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙÙÛ Ù Ø§ØµÙÙÛ Ø¢Ù - Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±; Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ÛâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙâÙØ§ Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ù ÙÙÙ Ù ÙÙÚÙÛÙ ØÙÙÙØ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ ØÚ©Ù Ø¨Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¢Ù ÚÛØ²Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ú¯Ø°Ø´ØªÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² ÙØÛØ¯ Ø¨ÙØ¨ÙØ§ÙÛØ ØºØ§ÙØ¨ Ø§ØµÙÙÛâÙØ§ ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨ÛØ´ØªØ±Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ© Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨Ø Ø¨ÛØ§ÙâÚ¯Ø± ØµØØª ÙØ¸Ø±ÛØ© Ø§ÙØ§Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø§Ø³Øª. Ø¹ÙÙØ Ø³ÛØ±Ø© Ø¹ÙÙØ§ Ù Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙÙÚ¯Û Ø¨Ø± ÙØØ§Ø¸ Ø¬ÙØ¨Ù Ú©Ø§Ø´ÙÛØª Ø¯Ø± Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. ÙØ¨ÙØ¯ Ú¯Ø±Ø§ÛØ´ÙØ§Û ØªØ¹Ø¨Ø¯Û Ø¯Ø± Ø±ÙØ´ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§Ø Ø§ÙØ§Ø±ÛØª Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¯Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙØ§Û ÙØªÙØ¯Ù Ø¨Ø± ÙØÛØ¯ Ø¨ÙØ¨ÙØ§ÙÛ Ù ÙØ²ÙÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÙØ§Û ÙØ§ÙØ¹âÚ¯Ø±Ø§ÛØ§ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙÙØ ÙÙÚ¯Û ÙØ¤ÛØ¯ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ³ØªÙØ¯. ØØ¬ÛØª Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø´Ø±Ø¹Û ÙØªØ±ØªØ¨ Ø¨Ø± ÙÙØ§Ø²Ù Ø¹ÙÙÛ Ù Ø¹Ø§Ø¯Û ÙØ³ØªØµØØ¨ Ù ÙÙÚÙÛÙ ØµÙØ§ØÛØª Ø¬Ø§ÙØ´ÛÙÛ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¨Ù Ø¬Ø§Û Ø¹ÙÙØ Ø§Ø² Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨Ø Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙÛØ Ø§ÙØ§Ø±ÙØ Ø³ÛØ±Ø© Ø¹ÙÙØ§Ø Ø§ØµÙ ÙØ«Ø¨Øª.