Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ - Ã˜Â¢Ã˜Â®Ã™ÂˆÃ™Â†Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø¨Ù ÚÙØ¯ÛÙ Ø¯ÙÛÙ (Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØµÙØØªâÙØ§Û Ø¯Ù ÙØ¸Ø§Ù ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛØ ØªÙØ§ÙØª Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« ØÙÙÙÛ Ù Ú©ÛÙØ±ÛØ ØªÙØ³ÙØ§Øª Ø§ÙÙØ§Ø¹ ØÚ©Ù Ù ÙØ§ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ù ...) Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ù¾ÛÚÛØ¯Ú¯ÛâÙØ§Û Ø®Ø§Øµ Ø®ÙØ¯ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø¨Ø§ ÚÙÛÙ ÙØ§ÙÛØªÛ Ø³Ø¤Ø§ÙØ§Øª Ø¨ÛâØ´ÙØ§Ø±Û Ø±Ø§ Ø¨Ùâ Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø¹Ø°Ø± ØªÙÙÙÛ ÙÛâØ´ÙØ¯ ÛØ§ ÙÙØ Ø¢ÛØ§ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Â«Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ Ø¬ÙÙ Ø¨Ù ÙØ§ÙÙÙÂ» Ø¨Ø§ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ â ÙØ§ÙÙÙÛ ÙÙØ·Ø¨Ù Ø§Ø³Øª ÛØ§ ÙÙØ Ù ÚÙØ¯ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ¯Ù Ø§ØµÙÛ Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¯Ø± ØªÙØ§Ø´ Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ÙÛØ§Ù Ø±Ø´ØªÙâØ§Û ÙÛØ§Ù Ø³Ù Ø¹ÙÙ ÙÙÙØ Ø§ØµÙÙ Ù ØÙÙÙ Ù Ø¨Ø§ ØªÚ©ÛÙ Ø¨Ø± Ø±ÙØ´ ØªØÙÛÙÛ Ù Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ ØªØ¨ÛÛÙÛ ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø² Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯ÙØ¯. Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¹Ø°Ø± ØªÙÙÙÛâØ´Ø¯Ù Ø§Ø´ØªØ¨Ø§ÙØ ØªÙÚ©ÛÚ© ÙÛØ§Ù Ø¯Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ Ø¬ÙÙ Ø¨Ù ÙØ§ÙÙÙ Ù Ø¹Ø°Ø± ØªÙÙÙÛâØ´Ø¯Ù Ø§Ø´ØªØ¨Ø§ÙØ Ø§Ø³ØªÙÙØ§Ù Ø§Ø´ØªØ¨Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø± Ø®ÙØ¯ Ù ÚÙØ¯ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² Ø§ÙÙ ÙØªØ§ÛØ¬ Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø§Ø³Øª.