Ø¬Ø¯Ø§Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø¨Ø§ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± ØØ¬ÛØª Ø¸ÙØ§ÙØ± - Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â¸Ã™ÂÃ˜Â±, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã˜Â´Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â±, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™Â‘Ã˜Â¯ ÃšÂ©Ã˜Â§Ã˜Â¸Ã™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Â«Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØ¸Ø±Û Ø§Ø² Ø¸ÙØ§ÙØ± ÙØ±Ø¢Ù Ù Ø³ÙØªÙ Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± Ø¨Ø¯ÙÙ ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ø¨Ù Ø§ÙØ§ÙØ§Ù ÙØ¹ØµÙÙØ Ø¬Ø§ÛØ² ÙÛØ³Øª. Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªÙØØµ Ø¯Ø± Ø³Ø®ÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙØ§Ù ÙÛØ² Ø§Ú¯Ø± ÙØ±ÛÙÙâØ§Û ÛØ§ÙØª ÙØ´Ø¯Ø Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙØªÙÙÙâØ´Ø¯ Ù ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¸ÙØ§ÙØ± ÙØ°Ú©ÙØ± ØªÙØ³Ú© Ú©Ø±Ø¯Â». Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¯Ø¹Ø§ Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ ÙÙÙØªØ±ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¢ÙØ§Ù Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¯Ø¹Û ØªÙØ§ØªØ±Ø´Ø§ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÙØ§ÛÙÛ Ú©Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø¨Ø± ÙØ¯Ø¹Ø§ÛâØ´Ø§Ù Ø¢ÙØ±Ø¯Ù ÛØ§ Ø¨Ù Ø¢ÙØ§Ù ÙÙØ³ÙØ¨ Ø´Ø¯ÙØ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯. Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØªØ§ÛØ¬Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯ÙØ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² 1. ØØ¯ÛØ« Ø«ÙÙÛÙ ÙØ§Ø¨ÙÛØª Ø¯ÙÛÙâØ´Ø¯Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ± Ø¯Ù Ú¯Ø±ÙÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û Ù Ø§ØµÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø 2. Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¯Ø¹Ø§ Ø¨Ù ØªØØ±ÛÙ ÙØ±Ø¢Ù Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§Ù ÙÚ©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø ÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ´ØªÙâÙØ§Û ÙØªØ£Ø®Ø± Ø§ØµÙÙÛ ÚÙÛÙ ÙØ³Ø¨ØªÛ Ø¨Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ú©Ù ÙØ³Ø¨ØªÛ ÙØ§Ø±ÙØ§ Ø§Ø³ØªØ 3. ÙØ¯Ø¹Ø§Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø¨Ø§ ÙØ§ÙØ¹ÛØªâÙØ§Û Ú©ÙÙÙÛ Ø²ÙØ¯Ú¯Û Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± ÙÛØ³Øª Ù Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø¢ÙØ§Ù Ø¢Ø±ÙØ§ÙÛ Ø¹Ø§ÙÛ ÙÙÛ ØºÛØ± ÙØ§Ø¨Ù Ø¯Ø³ØªØ±Ø³ Ø§Ø³Øª.