Ø±ÙÛØ§ÙØª Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² Ø¢ÛÙâÛ 115 Ø¨ÙØ±Ù - Ã˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡ Ã™Â¾Ã˜Â³Ã™Â†Ã˜Â¯, Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡Ã™Â‡; Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜ÂªÃ˜Â¶Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¢ÛÙâÛ 115 Ø³ÙØ±ÙâÛ Ø¨ÙØ±ÙØ ÛØ¹ÙÛ Ú©Ø±ÛÙÙâÛ Â«ÙÙÙÙÙÙÙÙÙ Ø§ÙÙÙÙØ´ÙØ±ÙÙÙ ÙÙØ§ÙÙÙÙØºÙØ±ÙØ¨Ù ÙÙØ£ÙÛÙÙÙÙÙØ§ ØªÙÙÙÙÙÙÙØ§ ÙÙØ«ÙÙÙÙ ÙÙØ¬ÙÙÙ Ø§ÙÙÙÙÙÙ Ø¥ÙÙÙÙ Ø§ÙÙÙÙÙÙ ÙÙØ§Ø³ÙØ¹Ù Ø¹ÙÙÙÛÙÙÂ»Ø Ø´Ø´ Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ ÙÙÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ Ø¯Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙÙÙ Ø§Ø² Ø·Ø±Ù Ø´ÛØ¹ÛØ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø¯Ø±Ø®ÙØ± ØªÙØ¬Ù ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø®Ø¨Ø±Ø ÙÙØ´ ÙÛÚÙâØ§Û Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù¾ÚÙÙÛ Ø¨Ø§Ø¨Ù ÙØ¨ÙÙ Ø¹ÙØ¯ÙâØ¯Ø§Ø± Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØªØØ±ÙÛ Ù ÙØªØÛÙØ± ÙÙÛØ¯ ÙØ§ÛØ¯Ù Ø¨ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ú¯Ø§Ù ÙØªØ§ÛØ¬ ÙÙÙÛ ØØ§ØµÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙØªÙØ§ÙØ¶âÙÙØ§ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ú©Ø³Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¢ÛÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø´Ø£Ù ÙØªØÛØ± Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯Ø ÙÙØ§Ø² ÙÛ Ø¨Ù ÛÚ© Ø¬ÙØª Ø±Ø§ Ú©Ø§ÙÛ Ø´ÙØ±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù ÙÙÙ ÙØ´ÙÙØ± Ú©Ù ÙÙØ§Ø² Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø¯Ù ÙØªØÛØ± Ø¨Ù ÚÙØ§Ø± Ø¬ÙØª Ø±Ø§ ÙØ§Ø²Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯Ø Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ú©Ù Ø¢ÛÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø´Ø£Ù ÙÙØ§Ø² ÙØ§ÙÙÙ ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯Ø ÙØªÙØ³Ú© ÙÛâØ´ÙÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯: Ø¨ÛÙ Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø±ÙØ§ÛØª Ù ÙØ²ÙÙ Ø¢ÛÙ Ø¯Ø± Ø´Ø£Ù ÙØ± Ø¯ÙØ ÙÙØ§ÙØ§ØªÛ ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ Ú©Ù Ø¢ÛÙ Ø¹Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÙØ· Ø¹Ø§ÙÙ Ù ÙØ± Ú©Ø³ Ú©Ù Ø¨Ù ÙÙØ²ÙÙâÛ Ø¹Ø§ÙÙ Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙØ±ÛØ¶Ù Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¢ÛÙâÛ Ø±ÙÛ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ù ÙØ³Ø¬Ø¯Ø§ÙØØ±Ø§Ù: Â«ÙÙÙÙÙÙÙ ÙÙØ¬ÙÙÙÚ©Ù Ø´ÙØ·ÙØ±Ù Ø§ÙÙÙÙØ³ÙØ¬ÙØ¯Ù Ø§ÙÙØÙØ±ÙØ§ÙÙÂ» (Ø¨ÙØ±Ù:144)Ø Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙÙ Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬ÙØ Ú¯Ø±ÚÙ Ú©ÙØ§ÛØª ÛÚ© ÙÙØ§Ø² Ø¨Ù ØµÙØ§Ø¨ ÙØ²Ø¯ÛÚ©âØªØ± Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ ØªÚ©Ø±Ø§Ø± Ø¨Ø§ Ø§ØØªÛØ§Ø· ÙÙØ§ÙÙÚ¯âØªØ± Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØªÙØµÛÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ù Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¯Ø± Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø¨Ø¹Ø§Ø¯ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªâÙØ§Û ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¢ÛÙ Ø±Ø§ Ø¹ÙØ¯ÙâØ¯Ø§Ø± Ú¯Ø´ØªÙØ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³ÛÙÙ ÙÛâÚ©ÙØ´Ø¯ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¯Ø§ÙØ´âÙØ§Û Ø¹ÙÙÙ ÙØ±Ø¢ÙÛ- ÛØ¹ÙÛ Ø³Ø¨Ø¨ ÙØ²ÙÙ- Ø±Ø§ Ø¨Ø§ Ø¯Ø§ÙØ´ ÙÙÙ Ø¨Ù ÙØ¸Ø§Ø±Ù Ø¨ÙØ´ÛÙØ¯.