Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± Ø³ÛØ± ØªØ§Ø±ÛØ®Û ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ - Ã™Â…Ã™Â„ÃšÂ©Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â²Ã™Â‡; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø·Ø Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² Ø®Ø§ÙØµ Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙÙÙØ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¹ÙØª Ù ÙÙØ§Ø· ØÚ©Ù Ø§Ø² Ø§ÙØµØ§Ù Ù Ø®ØµÙØµÛØ§Øª Ø²Ø§Ø¦Ø¯ ÙÙØ±Ø§Ù ØÚ©Ù Ù ØªØ¹ÙÛÙ Ø¢Ù Ø¨Ù ÙØ± ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø² ÙÛÚÚ¯Û ÙØ´ØªØ±Ú©. ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø·Ø ÙØ®Ø³ØªÛÙ Ø¨Ø§Ø± Ø¯Ø± Ø³Ø¯Û Ù¾ÙØ¬Ù ØªÙØ³Ø· Ø§ÙÙ Ø³ÙØª ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯ Ù Ø¨Ø¹Ø¯ÙØ§ Ø¯Ø± Ø³Ø¯Û ÙÙØªÙ Ø¨Ù Ø·ÙØ± ØµØ±ÛØ Ù Ø±Ø³ÙÛØ Ø¯Ø± Ø¨ÛÙ Ø´ÛØ¹Ù ÙØ·Ø±Ø Ú¯Ø´Øª. (Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ù¾ÛØ´ Ø§Ø² Ø¢Ù ÙÛØ² Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ÙØ§ÛÛ ØºÛØ± ØµØ±ÛØ Ø¨Ù Ø¢Ù ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø¨ÙØ¯). Ø§ÛÙ Ø±ÙØ´ Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø¢Ù ÙÛØ² Ú©Ù Ù Ø¨ÛØ´ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙÙÙØ§ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¬Ø³ØªÙ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯Ø´ Ø³Ø®Ù Ø±Ø§ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÚÚ¯ÙÙÚ¯Û Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¢ØºØ§Ø² ØªØ§ Ø¨Ù Ø§ÙØ±ÙØ² Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§Ø¡ Ù ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ø§ØªØ Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ§Ø± ÙØ®ØªÙÙØ ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ Ù ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Û Ø¢Ù ÙØ´Ø®Øµ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¬Ø² ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙÛ ÙØ§Ø¨Ù ØªÙØ¬ÛÙØ ÙÛÚ Ú©Ø³ Ø¨Ù Ú©ÙÛ Ø¨Ø§ ØØ¬ÛØª ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÙØ®Ø§ÙÙ ÙÛØ³Øª Ù ØªÙØ±ÛØ¨Ø§Ù ÙÙÙ ØØ¬ÛØª ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ÙØ·Ø¹Û Ø±Ø§ ÙÛâÙ¾Ø°ÛØ±ÙØ¯ Ù ØªÙÙØ§ ØªÙÛ ÚÙØ¯ Ø§Ø² Ø¨Ø²Ø±Ú¯Ø§ÙØ ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ØÚ©Ø§Ù ØºÛØ± ØªØ¹Ø¨Ø¯Û ÙØØ¯ÙØ¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ú©Ù Ø§Ø² Ø·Ø±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø Ø¹ÙÙÙ ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø§ ØØ¬ÛØª ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø¸ÙÛ ÙØ®Ø§ÙÙÙØ¯ Ù ØªÙÙØ§ Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙØ ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø¸ÙÛ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù ÙÙØ¸ Ù Ø¨Ø¹Ø¶ Ø¯ÛÚ¯Ø± ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ø§Ø·ÙÛÙØ§ÙÛ Ø±Ø§ ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯.