ÙÙØ´ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¶ÙÛØ± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¹Ø§Ù - Ã™Â…Ã˜Â¸Ã™Â‡Ã˜Â± Ã™Â‚Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â…Ã™Â„ÃšÂ©Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú¯Ø§ÙÛ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¹Ø§Ù Ú©Ù Ø¨Ù ØØ³Ø¨ Ø¸Ø§ÙØ± ÙÙØ¶ÙØ¹ ØÚ©ÙÛ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø¶ÙÛØ±Û ÙÛâØ¢ÛØ¯Ù¬ Ù ØªÙØ³Ø· Ø¯ÙÛÙ Ø¨ÛØ±ÙÙÛ ÛÙÛÙ ØØ§ØµÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø¶ÙÛØ± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¢Ù Ø±Ø¬ÙØ¹ ÙÛâÚ©ÙØ¯Ù¬ Ø¢ÙÚ¯Ø§Ù Ø§ÛÙ Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¶ÙÛØ± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¹Ø§Ù ÙÙØ¬Ø¨ ØªØ®ØµÛØµ Ø¢Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯ ÛØ§ Ø¹ÙÙÙ Ø¹Ø§Ù ÙÙÚÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙØª Ø®ÙØ¯ Ø¨Ø§ÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¬ÙÙ Ø¨Ø§ Ø¯Ù Ø¸ÙÙØ± Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³Ø¦ÙÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ù¬ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¹ÙØ¯Ù Ø³Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ± ÛÚ© ÙØªÛØ¬Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø± ÙÛâØ¢ÙØ±Ø¯: 1- ØªÙØ¯Ù Ø§ØµØ§ÙØ©âØ§ÙØ¹ÙÙÙ Ù ØªØµØ±Ù Ø¯Ø± ÙØ§ØÛÙâÛ Ø¶ÙÛØ± 2- Ø±ÙØ¹ ÛØ¯ Ø§Ø² Ø§ØµØ§ÙØ©Ø§ÙØ¹ÙÙÙ Ù ÙÙÙ Ø¨Ù Ø¬Ø§Ø±Û ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ®Ø¯Ø§Ù 3- ØªÙÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù ÙØ¸Ø± Ù Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¨Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¹ÙÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø§ ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ØªØ·Ø¨ÛÙÛ ÙØ¸Ø±Ø§Øª ÙØ®ØªÙÙ Ø±Ø§ ØªØ¨ÛÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø¯ÙÙ Ø±Ø§ ØªÙÙÛØª Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± ÙÛâÚ©ÙØ¯.