Ø¬Ø³ØªØ§Ø±Û ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛ Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø¹Ø¶Ù Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø¨Ø§Ú©Ø±Ù Ø±Ø´ÛØ¯Ù - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§Ã™ÂƒÃ˜Â¨Ã˜Â±; Ã™ÂƒÃ˜Â§Ã™ÂˆÃ›ÂŒÃ˜Â§Ã˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø±ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¹ÙØ§ÙØ¨ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø¨Û ØªØ¬Ø±Ø¨Ú¯Û Ù ØºÙØ¨Ù ØØ±Ø§Ø±Øª ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¹ÙØ§Ø·Ù Ù Ø§ØØ³Ø§Ø³Ø§Øª Ø¯Ø± Ø¯Ø®ØªØ± Ø¬ÙØ§ÙÛ Ú©Ù Ø³Ø§Ø¨ÙØ© Ø²ÙØ§Ø´ÙÛÛ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø§Ø°Ù Ù¾Ø¯Ø± Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¯ÙØ³ÙØ²ØªØ±ÛÙ ÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ´Ø®ÛØµ ÙØµØ§ÙØ ÙÛØ ÙØ§Ø²Ù Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ§ Ø¨Ù ÙØ± ØØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø§Ø®ØªÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³Øª. Ù¾Ø¯Ø± Ù Ø¬Ø¯Ù Ù¾Ø¯Ø±Û Ø¨Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø¨Ø§ÙØºÙ Û Ø±Ø´ÛØ¯Ù Ø§Û Ú©Ù Ø«ÛÙØ¨Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙÙØ§ÛØª ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø Ø§ÙØ§ Ø§Ú¯Ø± Ø¨Ø§ÙØºÙ Û Ø±Ø´ÛØ¯ÙØ Ø¨Ø§Ú©Ø±Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§ÙÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ© ÙÙÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø§Ø¬Ø§Ø²Ø© ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø¯Ø®ØªØ± Ø¨Ø§Ú©Ø±Ù ÙØ¹ØªØ¨Ø± ÙÛ Ø¯Ø§ÙÙØ¯ Ø§Ø¶Ø§ÙÙ ÙÛ Ú©ÙÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø§Ø¬Ø§Ø²Ø© ÙÙÛ ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙÛ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¹ÙØª ÙÙØ¬ÙÙØ Ø§Ø² Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø¬Ø§Ø²Ù ÙØ¶Ø§ÛÙÙ ÙÙÙØ§ÛØ¯. ÙÚ©Ù ÚÙØ§ÙÚÙ ÙÙÛ Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø®ÙØ§Ø³ØªÚ¯Ø§Ø± Ø´Ø§ÛØ³ØªÙ Ù ÙØªÙØ§Ø³Ø¨ Ù ØªÙØ§ÛÙ ÙØªÙØ§Ø¨Ù Ø¯Ø®ØªØ±Ø Ø§Ø² Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø¬Ø§Ø²Ù Ø®ÙØ¯Ø¯Ø§Ø±Û Ú©ÙØ¯Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØµÙØ±Øª Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø§Ø¬Ø§Ø²Ø© Ø§Ù Ø³Ø§ÙØ· ÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ØµØ·ÙØ§Ø ÙÙÙÛ Â«Ø¹ÙØ¶ÙÂ» Ú¯ÙÛÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ø§Ú¯Ø± ÙÙÛØ Ø¯Ø®ØªØ± Ø±Ø§ Ø§Ø² ØªØ²ÙÛØ¬ Ø¨Ø§ ØºÛØ±Ú©ÙÙ ÙÙØ¹ Ú©ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø±Ø§ Ø¹Ø¶Ù ÙÙÛ ÙØ§ÙÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² ÙÙÙÙÙÙ Ø´ÙØ§Ø³Û ÙØ§ÚÙ ÙÙØ§Ø Ø¯Ø± ÛÚ© ÙØ·Ø§ÙØ¹Ø© ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¨ÛÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¹Ø¶ÙØ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙÙ ØªØ±ÛÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø³ÙÙØ· ÙÙØ§ÛØª ÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÚ©ÙØ§Ø Ø¨Ø§Ú©Ø±Ù Ø±Ø´ÛÙØ¯ÙØ ÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÛÙ. Ø¯Ø± Ø§ÙØªÙØ§Ø¡ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø®ÙØ§ÙÛÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙÙØ§ÛØªØ Ø¹Ø¶ÙØ Ø¨Ø§Ú©Ø±Ø© Ø±Ø´ÛØ¯ÙØ Ú©ÙØ§Ø¦ØªØ Ø³ÙÙØ· ÙÙØ§ÛØªØ ØºÛØ¨Øª.