Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¯Ø§Ø± (ØªØÙÛÙ ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ ÙÙØ§Ø¯ 355 Ù 384 Ù 385 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ) - Ã˜Â²Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¹Ã˜Âª, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´Ø±Ø· ØµÙØª ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø´Ø±ÙØ· Ø¶ÙÙ Ø¹ÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¶ÙØ§ÙØª Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØªØ®ÙÙ Ø§Ø² Ø¢Ù Ù¾ÛØ¯Ø§ÛØ´ ØÙ ÙØ³Ø® Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ´Ø±ÙØ· ÙÙ ÙÛââØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ú¯Ø§ÙÛ ÙÙØ¯Ø§Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ØµÙØª Ø¢ÙØ Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø´Ø±Ø· ÙÛââØ´ÙØ¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¶ÙØ§ÙØª Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙØ© ÙÙØ§Ø±Ø¯ ØÙ ÙØ³Ø® ÙÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ ÙÙØ¯Ø§Ø±Ø ØµÙØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ú¯Ø§ÙÛ Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¬Ø²ÛÛ Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¨Ù ØØ³Ø§Ø¨ ÙÛââØ¢ÛØ¯ Ù Ú¯Ø§ÙÛ ÚÙØ±Ø© ÙØ±Ø¹Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± ÙØ§ ÙÛØ² ØªØØª ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¢Ø±Ø§Û ÙØªØ´ØªÙØª ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¯ 355 Ù 384 Ù 385 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛØ Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØªÙØ§ÙØªÛ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ®ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø´Ø±Ø· Ø¨ÛØ§Ù Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø´Ø§ÙØ¯ Ø§Ø¸ÙØ§Ø±ÙØ¸Ø±ÙØ§Û ÙØªÙØ§ÙØª Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ØÙÙÙâØ¯Ø§ÙØ§Ù Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ø± Ø±ÙÛØ© ÙØ¶Ø§ÛÛ ÙØ³ØªÛÙ. ÙÚ©ØªØ© ÙÙÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¯Ø§Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ØªÙØ§ÛØ² Ø§ÛÙ Ø³Ù ÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ù ØªØ·Ø¨ÛÙ ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ø¨Ø§ Ø¢ÙÙØ§ Ø§Ø³Øª Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ØªØ§ Ø¨Ø§ ØºÙØ± Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙÛ ØºØ¨Ø§Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¢ÙÙØ§ Ø¨Ø²Ø¯Ø§ÛØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø´Ø±Ø· ØµÙØªØ Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¯Ø§Ø±Ø ÙØ¨ÛØ¹Ø Ø®ÛØ§Ø± ÙØ³Ø®Ø ØªØ³ÙÛÙØ ØªØ®ÙÙ Ø´Ø±Ø·.