ØªØÙÛÙ ÙÙÙÛ ÙØ¶Ø¹ÛØª ÛØ¯ Ø§ÙÛÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙØª ØªØ±Ú© ØªÙØµÛØ± - Ã˜Â´Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™Â‘Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛØ âØ§ØµÙ Ø§ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÛÙØ§ Ø¨Ø± ÙØ§Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¶ÙØ§Ù Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§ÙØ§Û Ø¢Ù ÛØ¯ Ø§ÙÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÙÛÙØ âØªØ§ ÙÙÚ¯Ø§ÙÛ Ú©Ù ÙØ±ØªÚ©Ø¨ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· (âØªÙØµÛØ±) ÙØ´ÙØ¯Ø Ø¶Ø§ÙÙ ÙÙØµ ÛØ§ ØªÙÙ ÙØ§Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø§ÙØ§ÙØª ÙÛØ³Øª. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¯Ø± Ù¾Û Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ Ú©Ù Ø§ÙÛÙ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨ ØªÙØµÛØ±Ø Ø¨Ø§ ØªÙØ¨ÙâØ§Û ØÙÙÙÛ Ø¨Ù Ø§ÙØ§ÙØªâØ¯Ø§Ø±Û ÙÙØ±Ø¯ ØªØ¹ÙØ¯ Ø®ÙØ¯ Ø¨Ø§Ø² Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø âØ¢ÛØ§ Ø§Ø² Ø¶ÙØ§Ù ØØ§Ù ØªÙØµÛØ± Ø¨Ø±Ø§Ø¦Øª ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ ÛØ§ Ø®ÛØ±. Ø§ÛÙ Ø¨ØØ« Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ§ÙÛØª Ø§ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø¹ÙÙØ¯ ÙØ¹ÛÙØ âØ§ÙÙÛØª Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ Ú©Ù Ø«ÙØ±Û Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£Ú©ÛØ¯ ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø± Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÛ ÙÙÙÛâ ØÙÙÙÛ Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÙØ§Û Ø³Ù Ú¯Ø§ÙÛ ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù Ø§Ø¯ÙÛ Ø¢ÙÙØ§ Ø·Ø±Ø Ù Ø¶ÙÙ Ø¨ÛØ§Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§Û ÙÙÙÛ ÙØ¤Ø«Ø± Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ Ø¶ÙØ§Ù Ù Ø§ÙØ§ÙØª âÚ©Ù Ø¯Ø± ØÙ ÙØ³Ø£ÙÙ ÙØ¤Ø«Ø±ÙØ¯Ø Ø§Ø¯ÙÛ ÙØ± Ø³Ù ÙÙØ¯ Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ø´ÙØ¯ Ù Ø³Ø±Ø§ÙØ¬Ø§ÙØ Ù¾Ø§Ø³Ø® Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø¨Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø¹Ø±ÙÛ ÙØ³Ø£ÙÙ Ù Ø¯Ø§ÙØ±Û Ø¹ÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± Ø®ÙØ§ÙÙØ¯Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø§ÙÛÙØ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ·Ø Ø¶ÙØ§Ù ÛØ¯Ø ÙØ§Ø¹Ø¯Û Ø§Ø³ØªÛÙØ§ÙØ Ø¹ÙÙØ¯ Ø§ÙØ§ÙÛØ Ø§Ø°Ù.