ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø¨Ø±Ø®Û Ø´Ø±ÙØ· Ø§Ø®ØªØµØ§ØµÛ Ø´ÙØ§Ø¯Øª Ø¨Ø± Ø²ÙØ§ (Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø§ØªØµØ§Ù Ø´ÙØ§Ø¯Ø§Øª Ù Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø±Ø¤ÛØª Ø¨Ù ÙØÙ ÙØ®ØµÙØµ) - Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø§Ø¨ Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÙØ¯Ø³ ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ø± Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¯Ø± Â« ÙØ±ÙØ¬ Ù Ø¯ÙØ§Ø¡Â» ÙÙØ¶ÙØ¹Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø± ÙÛÚ ÙÙÙ Ù¾ÚÙÙÛ ÙØ®ÙÛ ÙÛØ³Øª. Ø§ÛÙ Ø°Ø§Ø¦ÙÙ ÙÙØ¬Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û ÙØ«Ù Â«Ø´ÙØ§Ø¯Øª Ø¨Ø± Ø²ÙØ§Â» Ø Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÙØ¯Ø³ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Â«Ø´Ø±ÙØ· Ø¹ÙÙÙÛ ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø¯Ø± Ø¨ÛÙØ§ØªÂ» ÙØ¸ÛØ± Ø¹Ø¯Ø§ÙØªØ ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ù ØµØ¯Ù Ø´ÙÙØ¯ ØØ§ÙØ¯Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ¶Ø¹ Â«Ø´Ø±ÙØ· Ø§Ø®ØªØµØ§ØµÛÂ» ÙÙØ§ÛØ¯.ÙÙØ§Ø±Ø¯Û ÙØ«Ù Â«Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹ Ø´ÙÙØ¯Â» Ø Â«Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø§ØªØµØ§Ù Ø´ÙØ§Ø¯Ø§ØªÂ» Ù ÛØ§ Â«Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø±ÙÛØª Ø¨Ù ÙØÙ ÙØ®ØµÙØµÂ» Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¬ÙÙÙ Ø§ÙØ¯. Ø§ÙØ§ ÙÚ©ØªÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¬Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø¯ÙÙ Ø§ÛÙ Ø´Ø±ÙØ· Ú©Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙØ§Ø±Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ³ØªÙØ¯Ø ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¸Ø§ÙØ± Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªÙØ§ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ Ù Ø¨Ø¹Ø¶Ø§ Ø§Ø² ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØÚ©ÙØª ÙØ¶Ø¹ ØºÙÙØª ÙÙÙØ¯Ù Ø§ÙØ¯ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Ø§Û Ú©Ù Ø§ÙØªØ²Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªØ§ÙÛØ Ú¯Ø§Ù ØªÙØ§ÙÛ ÙØ§Ø³Ø¯Û Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ø¹Ø¶Ø§ Ø¨Ø§ ØÚ©ÙØª Ø§ÙÙÛÙ ÙØ¶Ø¹ Ø§ÛÙ Ø´Ø±ÙØ· Ú©Ù ÙÙØ§Ù Â«Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¯Ø± ÙØ±ÙØ¬ Ù Ø¯ÙØ§Ø¡Â» Ø§Ø³Øª ÙØ®Ø§ÙÙ Ø§Ø³Øª. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ù Ø´Ø±Ø· Â«ÙØ²ÙÙ Ø§ØªØµØ§Ù Ø´ÙØ§Ø¯Ø§ØªÂ» Ù Â«Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø±ÙÛØª Ø¨Ù ÙØÙ ÙØ®ØµÙØµÂ» Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø¯Øª Ø¨Ø± Ø²ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Ø¡ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ Ø´Ø±Ø· ÙØ®Ø³ØªØ Ø§ØªØµØ§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø§ØªØµØ§Ù ÙÛØ²ÛÚ©Û Ø¢Ù ØÙÙ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ ÙÛØ§ Ø°ÛÙ Ø´Ø±Ø· Ø¯ÙÙ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛÙØ¯ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¯Ø± Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙØ§ÙÙØ¯ Â«Ú©Ø§ÙÙÛÙ ÙÛ Ø§ÙÙÚ©ØÙÙÂ» ÛØ§ Â«Ú©Ø§ÙØ±Ø´Ø§Ø¡ ÙÛ Ø§ÙØ¨Ø¦Ø±Â» ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ÛØª Ø§ÛÙ ÙÛÙØ¯ Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø¯Ø§Øª Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ Ù Ø±ÙÛØª ÙØ§ÙØ¯ ØØ§ÙØª ÙØ°Ú©ÙØ± Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø¯Øª Ú©Ø§ÙÛ ÙØ¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§ÙØ¯. ÙÙÛØ³ÙØ¯Ù ÙØ¸Ø± ÙØ´ÙÙØ± Ø±Ø§ Ø°ÛÙ Ø´Ø±Ø· Ø§ÙÙ Ø®ÙØ§Ù Ø§ØØªÛØ§Ø· Ù ÙØ¨ÙÙ Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯ÙÙ Ø±Ø§ ÙÙØ¬Ø¨ ØªØ¹Ø·ÛÙÛ Ø¨Ø§Ø¨ ØØ¯ÙØ¯ ÙÛ Ø¯Ø§ÙØ¯. ÙÛ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ§Ø¸Ø± Ø¨Ù Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· Ø§ØªØµØ§Ù Ø´ÙØ§Ø¯Ø§ØªØ Ø¨Ø±Ø®ÙØ§Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø§ØªØµØ§Ù Ø¹Ø±ÙÛØ´ Ø¨Ø§Ø± ÙÛ Ú©ÙØ¯ Ù ÙÛØ² ÙÛÙØ¯ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¯Ø± Ø¨Ø¹Ø¶ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø±ÙÛØª ÙÙØ¯ÙØ§Øª ÙÙØ§Ø²Ù ØØ§Ú©Û Ø§Ø² Ø²ÙØ§ ØÙÙ ÙÛ ÙÙØ§ÛØ¯.Ø§ÛÙ Ø¯Ù ØÙÙ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¢ÙÚ©Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø¯Ø³Øª Ú©Ø´ÛØ¯Ù Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¨Ø´ÙØ¯ ÙÙ Ø¨Ø§ Ø§ØµÙ Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¯Ø± ÙØ±ÙØ¬ Ù Ø¯ÙØ§Ø¡ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª Ù ÙÙ ØªØ¹Ø·ÛÙÛ Ø¨Ø§Ø¨ ØØ¯ÙØ¯ Ø±Ø§ ÙØ§Ø²Ù ÙÙÛ Ø¢ÛØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø¨ÛÙÙ Ø Ø²ÙØ§ Ø Ø±ÙÛØª Ø Ø§ØªØµØ§Ù Ø´ÙØ§Ø¯Øª.