ÙØ¨ÙØ§ Ù ÙÙÙØ±Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ÙØ§Ø²Ø§Ø¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛÙ - Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ˜Â¯Ã˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â´Ã˜Â¨Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ù¾ÛØ±ÙØ²Û Ø§ÙÙÙØ§Ø¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù ÙØ³Ø¦ÙÙÛÙ ÙØ¸Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ§ÙÙÙÛØª Ø¨Ø®Ø´ÛØ¯Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¯ÙØ§Û ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ÙØ³Ø§Ø¦ÙÛ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø³Ø§Ø¨ÙØ© Ø·Ø±Ø ÙØ¯Ø§Ø´Øª. ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø§Ø³Ø®âÚ¯ÙÛÛ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø§Ø¦ÙØ ØªÙØ§Ø´ ÙØ§ÙØ±Û Ø¨Ù Ø®Ø±Ø¬ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù Ù¾Ø§Ø³Ø®ÙØ§ÛÛ ÙØ±Ø§ Ø±ÙÛ ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ù Ø¯Ø³ØªÚ¯Ø§Ù ÙØ¶Ø§ÛÛ Ú©Ø´ÙØ± ÙÙØ§Ø¯ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ù¾Ø§Ø³Ø®ÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ© ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÛÚ©Ø³Ø§Ù ÙØ¨ÙØ¯Ù Ù Ø§ØÛØ§ÙØ§Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙÙÙÛ ÙØ´Ø§ÙØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø§Ø² Ø¬ÙÙØ© ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù ÙØ³Ø£ÙØ© Â«Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ÙØ§Ø²Ø§Ø¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛÙÂ» Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ± ÚÙØ¯ ØªØ§Ú©ÙÙÙ Ø¨ØØ«ÙØ§ÛÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ø© Ø¢Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù ÛØ§ÙØªÙ Ù Ø§Ø³ØªÙØªØ§Ø¦Ø§ØªÛ ÙÛØ² ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ ÙÙÙØ² Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø¬ÙØ§ÙØ¨ Ø¢Ù ØªØ§Ø±ÛÚ© ÙØ§ÙØ¯Ù Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ú©ÙÚ©Ø§Ø´ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙØÙÙØ§Ù Ø§ÛÙ Ø¹Ø±ØµÙ Ø§Ø³Øª. Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù ÙØ¨ÙØ§ Ù ÙÙÙØ±Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø²Ø§Ø¦Ø¯ Ø¨Ø± ÙÙØ¯Ø§Ø± Ø¯ÛÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± ÙØ§ÙÛØª ØÙÙÙÛ Ø¯ÛÙØ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ø© ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø±Ø§ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø²Ø§Ø¦Ø¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛÙ Ø±Ø§ Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø¯ÛÙØ Ø®Ø³Ø§Ø±ØªØ Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø²Ø§Ø¦Ø¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛÙØ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ.