ØªØÚ©ÛÙ Ù ØªÚ©ÙÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ (Ø±Ù) Ø¯Ø± ÙÙØ¯ ØØ¬ÛØª Ø°Ø§ØªÛ ÙØ·Ø¹ - Ã˜Â¢Ã™Â‡Ã™Â†ÃšÂ¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ«Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ØµØ§ØØ¨âÙØ¸Ø±Ø§Ù Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙÙÙØ ÙØ³ÙÙÙ Ø§ÙÚ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ù ÚÙØ¯Ø§Ù ÙÙØ±Ø¯ ÙÙØ§ÙØ´Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙØ ÙØ¨ØØ« ØØ¬ÛØª Ø°Ø§ØªÛ ÙØ·Ø¹ Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¹Ø¯ÙØ¯ Ú©Ø³Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø§ Ú©ÙØ§Ù Ø¯ÙØª Ù ØªÙØ¬ÙØ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ú©Ø´ÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯ ÙØ±ØÙÙ Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ (Ø±Ù) Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¯Ø± Ù¾Û ØªØÚ©ÛÙ Ù ØªÚ©ÙÛÙ ÙÙØ¯ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø³ØªØ§Ø ÙØ®Ø³Øª Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙØ±Ø§Ø¯ Ø§Ø² ÙØ§ÚÙâÛ Â«Ø°Ø§ØªÛÂ» Ø±ÙØ´Ù Ù Ø³Ù¾Ø³ ÙØ¹ÙÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ú©Ù Â«ØØ¬ÛØªÂ» Ø¨Ù ÚÙ ÙØ¹ÙØ§ Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¨Ø§ ÙØ´Ø®Øµ Ø´Ø¯Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙØ·Ø¹ Ù ØªÙØ§ÙØª Ø¢Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± Ø´ÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ø± ØØ¬ÛØª ÙØ·Ø¹ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙÙØ¬Ø²ÛØª ØªÙØ³Ø· Ø§ÛØ´Ø§ÙØ Ú©Ø§Ø±Û Ù¾Ø³ÙØ¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ§ÙÚ¯ÙÛØ Ø±ÙØ´Ù Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ØØ¬ÛØª Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û ÙØ¹Ø°ÙØ±ÛØª ÙÛØ² Ø°Ø§ØªÛ ÙØ·Ø¹ ÙÛØ³ØªØ ÚØ±Ø§ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙØ± Ø¬Ø¹ÙÛ Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨Ø Ø¹Ø¯Ù Ø°Ø§ØªÛ Ø¨ÙØ¯Ù ØØ¬ÛØª ÙØ·Ø¹Ø Ø«Ø§Ø¨Øª ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¶ÙÙ Ø¢Ù Ú©Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± ÙØ¹Ø°ÙØ±ÛØª Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¹ÙÙØ§Ø Ø¯Ø± ØÙÛÙØª Ø¨Ø±Ø§Û Ø¬ÙÙ ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ù ÙØ·Ø¹ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ø§ØªØØ§Ø¯ ÙØµØ¯Ø§ÙÛ Ø¨Ø§ Ø¢ÙØ Ø§ÛÙ ÙÛÚÚ¯Û Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø§ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯ Ù Ø®ÙØ¯ Ø®ØµÙØµÛØªÛ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ¹Ø°ÙØ±ÛÙØª ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙâÙØ§: ØØ¬ØªØ ØØ¬ÛØªØ Ø°Ø§ØªÛØ ÙØ·Ø¹Ø ÙØ·Ø¹ Ø·Ø±ÛÙÛØ ÙØ¹Ø°ÙØ±ÛØªØ ÙÙØ¬ÙØ²ÛØª.