Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛ Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ§Ø¹ - Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜ÂºÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â¢Ã™Â‚Ã™Â…Ã˜Â´Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â®Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â…Ã™Â†Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛØ Ø®ÛØ§Ø±Ø§Øª ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ¯ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙØ§Ø¯ÙâÛ 456 Ù.Ù ÙÛØ² Â«Ø®ÛØ§Ø±Â» ÙÛÚÙâÛ ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ÙØ Ú©ÙØªØ± Ø³Ø®ÙÛ Ø§Ø² Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø¨Ø± ÙÙ Ø²Ø¯Ù Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø®ÛØ§Ø± ÙØ³Ø® Ø¨Ù ÙÛØ§Ù Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙÙØ·ÙÛ ÙÛØ² ÙØ¬ÙØ¯ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ø®ÛØ§Ø±ÙØ§ Ø¨Ø§ Ø·Ø¨ÛØ¹Øª Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÙØ§ÙÙâÛ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø¯Ø±Ø¬ Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØÙÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Ù ÙØ¸Ø±Ø§Øª ØÙÙÙâØ¯Ø§ÙØ§Ù Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¨Ø§ Ø±Ø¯ Ø¯ÙØ§ÛÙ ØµØØª Ø´Ø±Ø· Ø®ÛØ§Ø± Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ§Ø¹Ø ÚÙÛÙ Ø´Ø±Ø·Û Ø±Ø§ Ø¨Ø§Ø·Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø§Ø³ØªØ ÙØ± ÚÙØ¯ Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ÛØ¯ ØµØÛØ Ø¯Ø§ÙØ³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø·Ø Ø§ÛÙØ§Ø¹Ø ÙØ³Ø®Ø Ø¨Ø§Ø·Ù.