Ø²Ú©Ø§Øª Ø¨Ø§Ø·ÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛ - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã˜Â¨Ã˜ÂÃ˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø±Ø§ÙÚ©Ø§Ø±ÙØ§Û Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ù ÙÙØ§Ø¨ÙÙ Ø¨Ø§ ÙÙØ±Ø Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙØ§Û ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ±Ø¶ÛÙâÛ Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± Ø²Ú©Ø§Øª ÙØµØ·ÙØ Ù Ø®ÙØ³Ø ØÙ ÙØ§ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¯Ø± Ø¢ÙÙØ²Ù ÙØ§Û Ø¯ÛÙÛ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙâÛ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ Â«Ø²Ú©Ø§Øª Ø¨Ø§Ø·ÙÛÂ» ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² Â«Ø²Ú©Ø§ØªÛ ÙØ±Ø§Ú¯ÛØ± Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¯Ù Ø±ÙØ¹ ÙÙØ± Ù Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâÛ ÙØ¬ÙØ¨ Ú©ÙØ§ÛÛØ Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ù ØªÙØ§ÙÚ¯Ø±Ø§Ù ØªØ¹ÙÙ ÙÛ Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙÙØ¯Ø§Ø± Ù Ø´Ø±Ø§ÛØ·Ø Ø¨Ø§ Ø²Ú©Ø§Øª ÙØµØ·ÙØ ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø³ØªÂ». Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙÙÙÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û ÙØ§ÚÙ ÙØ§Ø Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙØ¬ÙØ¨ Ø§ÛÙ Ø²Ú©Ø§Øª Ø±Ø§ Ø¨Ø§ ØªØÙÛÙ Ø¢ÛØ§Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ±Ø¨ÙØ·Ø Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙÙØ§Ø¯Ù Ù Ø¨Ù Ù¾Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¢Ù Ø§Ø´Ø§Ø±Ù ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§ : Ø²Ú©Ø§ØªØ Ø²Ú©Ø§Øª Ø¨Ø§Ø·ÙÛØ ØµØ¯ÙÙØ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø§ÙØªØµØ§Ø¯ÛØ ÙÙØ±.