ÙÚ©Ø§ÙØª ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒÃšÂ©Ã™Â„Ã™Âˆ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÚ©ÛÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ØÙ ØªÙÚ©ÛÙ Ø§Ø³ØªØ Ø§Ú¯Ø± ØÙ Ø®ÙØ¯ Ø±Ø§ Ø¥Ø¹ÙØ§Ù Ù Ø´Ø®Øµ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙÚ©Ø§ÙØª Ø§ÙØªØ®Ø§Ø¨ Ú©ÙØ¯Ø Ø´Ø®Øµ Ø§ÙØªØ®Ø§Ø¨ Ø´Ø¯ÙØ ÙÚ©ÛÙ Ø§ÙØªØ®Ø§Ø¨ Ú©ÙÙØ¯Ù ÙÛØ³ØªØ Ø¨ÙÚ©Ù ÙÚ©ÛÙ ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙ ÙÙÚ©Ù ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ Ø§Ú¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙÚ©Ø§ÙØªØ Ø§ÙØ¹ÙØ§Ø¯ ÙØ¹Ø§ÙÙÙâØ§Û Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù ÙÚ©ÛÙ ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙØ Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙÙØ¹ÙØ¯ Ú©ÙØ¯Ø Ø¢Ù âÙØªØ¹ÙÙ Ø¨Ù ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ ØªØ¹ÙØ¯Ø§Øª ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø¬Ø±Ø§ ÙÙØ§ÛØ¯Ø ÙØ´Ø±ÙØ· Ø¨Ø± Ø§ÛÙÚ©Ù ÙÚ©ÛÙ Ø§Ø² ØØ¯ÙØ¯ Ø§Ø®ØªÛØ§Ø±Ø§Øª Ø®ÙØ¯ ØªØ¬Ø§ÙØ² ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯Û Ú©Ù ÙÚ©ÛÙ Ø§Ø² ØØ¯ÙØ¯ Ø§Ø®ØªÛØ§Ø±Øª Ø®ÙØ¯ ØªØ¬Ø§ÙØ² Ú©ÙØ¯Ø Ø§Ú¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¹Ø§ÙÙÙ ÛØ§ Ø¹ÙØ¶ Ø¢Ù ÙØ§Ù ÙØªØ¹ÙÙ Ø¨Ù ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³ØªØ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ ÙØ¹ØªØ¨Ø± ÙÛØ³ØªØ ÙÚ¯Ø± Ø§ÛÙ Ú©Ù ÙÙÚ©Ù ØµØ±Ø§ØØªØ§Ù ÛØ§ Ø¶ÙÙØ§Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ ØªÙÙÛØ° Ú©ÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ø§Ú¯Ø± ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ¹Ø§ÙÙÙ ÛØ§ Ø¹ÙØ¶ Ø¢Ù Ú©ÙÛ Ø§Ø³ØªØ ÙÚ©ÛÙ ÛØ§ ÙÚ©ÛÙ ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ ØªØ¹ÙØ¯Ø§Øª ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø¹ÙØ¯ Ø±Ø§ Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ú©ÙØ¯ Ù ÙÙÚ©Ù ÙØªØ¹ÙØ¯ Ø¨Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø¢Ù ÙÛØ³Øª. Ú©ÙÛØ¯ÙØ§ÚÙâÙØ§ : ØÙ ØªÙÚ©ÛÙØ Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø² ØØ¯ÙØ¯ Ø§Ø®ØªÛØ§Ø±Ø§ØªØ ØºÛØ±ÙØ³ØªÙÛÙØ ÙØ¹Ø§ÙÙÙØ ÙÚ©ÛÙØ ÙÙÚ©Ù.