Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ÙÙØ¯ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Û ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÚ© Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â‚Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â‡; Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â‚Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™Â„, Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙÛÙØ§ÙØ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Û Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÙÚ© Ø§Ø±Ø§ÛÙ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Ø ÙÙÙÙÙ ÙÙÙÛ ÙÙÚ© Ø±Ø§ Ø¨Ø§ Ø§Ø¨ÙØ§Ù Ø¯ÚØ§Ø± Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ Ú©ÙØ ÙÙÙâÛ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§ Ø¨Ù Ø¹ÙØª ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø´Ø§Ù Ø¨Ø§ ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙÙÛ ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø§ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÙØ·Ø¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù ØªØ±Ø¬ÛØ ÛÚ©Û Ù Ú©ÙØ§Ø± Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ø³Ø§ÛØ± ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Ø Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙÛØ§Ø² Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù ÙÙÛÙØ§ÙØ Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙÙÙÛ Ú©Ø§ÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ù Ø§ÙØ·Ø¨Ø§Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø®ÙØ¯ Ø¨Ø§ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø§Ø±Ø§ÛÙ ÙØ¯Ø§Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. ÙØªØ£Ø³ÙØ§ÙÙØ ØªØÙÛÙ ÙØ³ØªÙÙÛ Ú©Ù ØØ§ÙÛ Ø·Ø±ØØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û ÙÙÙâÛ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ ØµÙØ±Øª ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÛÚ© Ø®ÙØ£ Ø¹ÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ³Ø£ÙÙâÛ ØªØÙÛÙ ÙØ´Ø§ÙØ¯Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯Ø ÙØ°Ø§ Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÙØÙÙØ§ÙØ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ§ÛÙØ¯ ØªØ§ Ø§Ø¨ÙØ§Ù ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨Ø± Ø·Ø±Ù Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ ÙÙØ·Ø¨Ù Ø¨Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÚ©Ø ØªØØµÛÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¶Ø±ÙØ±Øª ØªØÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ³Ø£ÙÙØ Ø¢ÙâÚ¯Ø§Ù Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø¯Ø§ÙÛÙ ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÚ© Ø·Ø¨Ù ÙØ± ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§Û Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙÙÛ Ø®Ø§ØµÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ ØªØÙÛÙ ÙØ¹ÙÛØ Ø¯Ø± ØµØ¯Ø¯ Ø§Ø³Øª ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÙÛ ÙÙÚ© Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Û ÙÙØ¬ÙØ¯ ÙÙÛÙØ§Ù Ø·Ø±Ø ÙÙØ§ÛØ¯ Ù Ø¶ÙÙ ÙÙØ¯ Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ø¢ÙâÙØ§Ø ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ ØªØÙÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÙÛ ÙÙÚ© ØªØØµÛÙ Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ú©ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ÛØ§ÙØªÙâÛ ØªØÙÛÙØ ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛ Ø´ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙÚ©Ø Ø³ÙØ·ÙØªØ ØÚ©Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ù Ø¹Ø±ÙÛ.