ØªØ£ÙÙÛ ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ§Ø¯ÙâÛ 63 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ù ØªØ¨ØµØ±ÙâÛ 1 ÙØ§Ø¯ÙâÛ 1-221 ÙØ§ÛØÙâÛ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯Û - Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø¯ÙâÛ 63 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø²ÙØ§ Ø±Ø§ Ø§ÛÙ Ú¯ÙÙÙ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª: Â«Ø²ÙØ§ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙØ±Ø¯ Ø¨Ø§ Ø²ÙÛ Ú©ÙÙ Ø°Ø§ØªØ§Ù Ø¨Ø± Ø§Ù ØÙØ±Ø§Ù Ø§Ø³ØªØ Ú¯Ø±ÚÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø¨Ø± Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯Ø Ø¯Ø± ØºÛØ± ÙÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ·Û Ø´Ø¨ÙÙÂ». ØªØ¨ØµØ±ÙâÛ 1 ÙØ§Ø¯ÙâÛ 1-221 ÙØ§ÛØÙâÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯Û ÙÛØ² Ø¨Ø§ ØªØ£ÛÛØ¯ ÙÙØ§Ø¯ ÙØ§Ø¯ÙâÛ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª: Â« Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø¨Ø§ Ø¯Ø®ÙÙ Ø±Ø¬ÙÙÛØª Ø¨Ù Ø§ÙØ¯Ø§Ø²ÙâÛ Ø®ØªÙÙâÚ¯Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ¨Ù ÛØ§ Ø¯Ø¨Ø± Ø²Ù ÙØÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯Â». ÙÙØ§Ù Ø·ÙØ± Ú©Ù Ø§Ø² Ø¯Ù ÙØ§Ø¯ÙâÛ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨Ø± ÙÛâØ¢ÛØ¯Ø ØªØÙÙ Ø²ÙØ§ Ø¨Ù ÙØ·Û Ø¯Ø± ÙØ¨Ù Ù ÛØ§ Ø¯Ø¨Ø± Ø²Ù ÙÙÙØ· Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ§Ø¨Ù Ø°Ú©Ø± Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØ§Ø¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ§Ø¯Ù ÙØ³ØªØ¸ÙØ± Ø¨Ù ÙÙØ§ÙÙØª ÙØ´ÙÙØ± Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³ØªØ ÚØ±Ø§Ú©Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø²ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø§ÛÙØ§Ø¬ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¬ ØªØ¹Ø¨ÛØ± ÙÙÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø§ÛØ´Ø§Ù ÙØµØ¯Ø§Ù ÙØ±Ø¬ Ø±Ø§ ÙØ·ÙÙ Ø¢Ù Ù Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² ÙØ¨Ù Ù Ø¯Ø¨Ø± Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙØ ÙØ¸Ø±ÛÙâØ§Û Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø°Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§ ÙÙØ³ÙØ¨ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ø§ÛÙØ§Ø¬ Ø¯Ø± ØºÛØ± ÙØ¨ÙØ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø§ÛÙØ§Ø¬ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¬ ÙÛØ³Øª Ù ÙØ°Ø§Ø Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¯Ø®ÙÙ Ø¯Ø± ØºÛØ± Ø¢ÙØ ÙÙØ¬Ø¨ ØªØÙÙ Ø¹ÙÙØ§Ù Ø²ÙØ§ ÙÛØ³Øª. Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± Ø¯Ø³ØªÙâÛ Ø§Ø®ÛØ±Ø Ø¯Ø®ÙÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø¨Ø± Ù ÙÙ Ø²ÙØ Ø®ÙØ¯ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¬Ø±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¨Ù ÙØ§Ù ÙÙØ§Ø· Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ØªÙØ¶ÛØØ§Øª ÙØ´Ø®Øµ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø ÙØÙ ÙØ²Ø§Ø¹ Ø¯Ø®ÙÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø¨Ø± Ø§ÙØ«Ø§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø§ÙØ§ÙÛÙØ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¬Ø±Ù Ø²ÙØ§ Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø±Ø£ÛÛ ÙØ§Ø¯Ø± ÙØÙÙ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ§Ø· Ø§Ø³Øª. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ÙØ± Ø¯Ù Ø±Ø£Û Ù¾ÛØ´âÚ¯ÙØªÙ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÛÙØ§ÙØ ÙØ¸Ø± Ø³ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¨Ø±Ú¯Ø²ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛ ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø®ÙÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø¨Ø± Ø§ÙØ«Ø§ ÙÙ ÙØÙÙ Ø¹ÙÙØ§Ù Ø²ÙØ§ Ù ÙÙ ÙØØµÙ Ø¬Ø±Ù ÙÙØ§Ø· Ø§Ø³ØªØ Ø¨ÙÚ©Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¬Ø±Ù ÙØ³ØªÙÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù ØªØ¨ÛÛÙ ØØ¯ÙØ¯ Ù ÙÛØ²Ø§Ù Ù ÙÙØ¹ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¢Ù ÙØØªØ§Ø¬ Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø²Ø¬Ø³ØªÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙâÙØ§: Ø§ÛÙØ§Ø¬Ø ÙØ¨ÙØ Ø¯Ø¨Ø±Ø Ø²ÙØ§Ø ÙÙØ§Ø·.