ÚÛØ³ØªÛ Ù Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§Û Â«ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹ØªÂ» - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â‘Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§ÚÙ ÛÂ« ÙØ°Ø§ÙÂ» Ø¯Ø± ØªØ±Ú©ÛØ¨ Ø§Ø¶Ø§ÙÛÂ« ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹ØªÂ» ÛØ§ Â« ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø§Ø±Ø¹Â» Ù ÙØ§ÙÙØ¯ Ø¢ÙØ ÙØ±ÛØ¨ Ø¨Ù Ø¯Ù Ø³Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÛ Ø±ÙÙØ¯Ø ÙÙÛ ÙÛÚ Ú¯Ø§Ù ØªØ¹Ø±ÛÙ Ú¯ÙÛØ§ÛÛ Ø§Ø² Ø¢ÙØ Ø§Ø±Ø§ÛÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÛÙ ÙÚ©ØªÙ Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø´Ø¯Ù ØªØ§ Ø§ÛÙ ÙØ§ÚÙ Ú©Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙØ³ÛØ¹ Ù ÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¹Ø±ØµÙ-Û Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÙÙÙÙÙØ§Ù Ù ÙØµØ¯Ø§ÙØ§Ù Ø¯ÚØ§Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ù Ù Ø§ÛÙØ§Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯ØºØ¯ØºÙ Ø§ÛÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² Ø±Ø§Ù ÙØ§Û Ø´Ø±Ø¹ÛÙ ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯ Ù Ú¯Ø§Ù Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙÙ Û Ø®Ø§Øµ Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ§ÛÛ Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙÙ Û Ø¹Ø§Ù Ø¨ÙØ±Ù Ú¯ÛØ±ÙØ¯. Ø¢Ù ÙØ§ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ú¯ÙÙÙ Ø¯ÙÛÙØ Ø¨Ø³ÙØ¯Ù ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ù Ø§Ø² ÙÛÚÚ¯Û ÙØ§Ø Ø´ÛÙÙ ÙØ§ Ù Ø±ÙØªØ§Ø±ÙØ§Û Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ Ú¯Ø°Ø§Ø±ÛØ Ø§ØµÙÙÛ ÙØ±Ø§ØªØ± Ø§Ø² ÙÙØ§ÙÛÙØ Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ú©Ù ÙØ±ÚÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¯Ù Ø¯Ø³ØªÙ Û Ù¾ÛØ´ÛÙØ Ø¯ÙÛÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ø± ØÚ©ÙÛØ ÙÛØ§ÙØªÙØ ÙÙÛ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Û ÛÙÛÙÛØ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ù ÛØ§ ÙÙÛ Ø¢ÙØ Ø¨Ø§ÙØ± Ù¾ÛØ¯Ø§ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ø¢Ù Ø§ØµÙÙ Ø±Ø§ ÙÙ Ø§Ø² ØªÚ© Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù ÙØ§Ø Ø¨ÙÚ©Ù Ø§Ø² ÙØ¬ÙÙØ¹Ù Û Ø§ØÚ©Ø§Ù ÛØ§ÙØªÙ Ø§ÙØ¯ Ù ÙØ§Ù ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹Øª Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¢Ù ÙÙØ§Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ù¾ÛÙØ³ØªÚ¯Û Ø§ØµØ·ÙØ§Ø ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹Øª Ø¨Ø§ ÙÙØ§ÙÛÙ Ù¾ÙØ±Ø¯ÛØ±ÛÙÙ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹Øª Ù Ú©ØªØ§Ø¨-ÙØ§Û ÙÙÛÙØ§Ù Ù¾ÛØ´ÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¨Ø±Ø³Ø¯. ÙÙÚÙÛÙ Ø¶ÙÙ ÙÙÙ Ù ÙÙØ¯ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹Øª ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ (ÙØ§ÙÙØ¯: Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ ÙØµØ§ÙØ Ø¹Ø§ÙÙ Ù Ø³ÛØ§ÙØ§Øª Ú©ÙØ§Ù)Ø ØªØ¹Ø±ÛÙÛ ØªØ§Ø²Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø³Ø®ÙØ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§Û ÙØ°Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹Øª Ø¯Ø± ÙØ±Ø¢ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ú©ÙÛØ¯ ÙØ§ÚÙ ÙØ§: ÙØ°Ø§ÙØ Ø´Ø±Ø¹Ø ÙÙÙØ ÙØµÙØØªØ Ø§ØØªÛØ§Ø·Ø Ø¹Ø§Ø¯ØªØ Ø¯ÙØ£Ø¨Ø Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø²Ø Ø³ÛØ§Ù.