ØªØ¨ÛÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø¯Ø§ÙØ´ÛØ§Ù Ø§ØµÙÙ - Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„ÃšÂ©Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â…; ÃšÂ¯Ã™Â„Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜ÂºÃ›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã™Â‡, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¬Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÙØ±ÙØ²Ù Ø¯Ø± ÙÙØ´ØªÙ ÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛØ Ø¨ØØ« Ù ØªØÙÛÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Û ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯Ø ÙØ±Ú©Ø² ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÙÛÙ Ø§ÙØ±Ø ÙÛØ§Ø² Ø¨Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø³Ø§Ø®ØªØ§Ø± Ú©ÙÙÙÛ Ø¨ØØ« ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ø±Ø§ Ø¨Ù ØµÙØ±ØªÛ ÙØªØ´Ú©Ù Ù ÙÙØ·ÙÛ ÙØ±Ø§ Ø±ÙÛ ÙÛâÙÙØ¯Ø ÙØ°Ø§ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø±Ø Ø¯Ø± Ø±Ø§Ø³ØªØ§Û ÙÛÙ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙÙØ Ø¯Ø± Ù¾ÚÙÙØ´Û ØªÙØµÛÙÛ â ØªØÙÛÙÛØ ÙØªÚ©Û Ø¨Ø± Ø±ÙØ´ Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§ÛØ Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§ÙÛ ÙØ³Ø¦ÙÙ ÙØÙØ±Ø§ÙÙØ ÙØ¨Ø§ØØ« ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¯Ù Ø¨Ø®Ø´ ÙÙÙÙÙ Ø´ÙØ§Ø³Û Ù ØÚ©Ù Ø´ÙØ§Ø³Û ÙØ¯ÙÙ ÙÛ Ø³Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¨Ù Ø¨ÛØ§Ù Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§ Ù Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙâÙØ§Û Ø¯Ø§ÙØ´ÛØ§Ù Ø§ØµÙÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Û ÙØ¨Ø§ØØ«Û ÙÙØ§ÙÙØ¯: ÙØ¹ÙØ§Û ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯Ø ØªÙØ§Ø¨ÙØ ÙØ¹Ø±ÙØ¶ Ù Ú¯ÙÙÙ ÙØ§Û ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ù ÙÛØ² Ø§ÙØªØ²Ø§Ø¹ÛØ Ø¹ÙÙÛ ÛØ§ Ø¬Ø¹ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ù ØªÙØµÛÙâÙØ§Û ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯ÙØ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¨Ø¯ÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨Ø Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± ÙÙÛØ¯Ø§ Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ø³Ø§ÙØ§Ù Ú©ÙÙÙÛ Ù ÙÙØ·ÙÛ Ø¨ØØ«Ø Ø¨Ù ÙØ´Ø§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø³ÛØ± ØªÚ©ÙÛÙ Ø¨ØØ« ÙÛØ² ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯.