Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù - Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã˜Âª Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§ ØªØµÙÛØ¨ Ø§Ø¹ÙØ§ÙÛÙ Ø¬ÙØ§ÙÛ ØÙÙÙ Ø¨Ø´Ø± Ø¯Ø± Ø³Ø§Ù 1948Ø Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ¨ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ¨ÛÛÙ Ù ØªØ¯ÙÛÙ ØÙÙÙ Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¬Ø¯Û Ù¾Ø§ Ø¨Ù Ø¹Ø±ØµÙâ ÙØªÙÙ ØÙÙÙÛ Ù ÙØ§ÙÙÙÛ Ú¯Ø°Ø§Ø´Øª Ø¨Ù Ø·ÙØ±Û Ú©Ù Ø§ÙØ±ÙØ²Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ú©Ø´ÙØ±ÙØ§ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§ÙØ ÙÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø®ÙØ¯ Ø±Ø§ Ø¨Ø± ÙØ¨ÙØ§Û Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù ØªØ¯ÙÛÙ ÙÛâÚ©ÙÙØ¯. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ø± Ù¾Û Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Â«ØµÛØ§ÙØª Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÂ» Ø¨Ù Ø®ÙØ¨Û ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§ØµØ¯ Ø¹Ø§Ù Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ Ø¯Ø± Ú©Ø§ÙÙÙ ÛÚ© ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÙÛ ÙØ±Ø§Ø± Ø¨Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù ÙØ³ØªÙØ¯ Ù ÙØØµÙÙÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØªØ§ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø®ØµÙØµØ§Ù Ø¯Ø± ØµØÙÙ Ø±ÙØ§Ø¨Ø· Ø¨ÛÙ Ø§ÙÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯.