Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø³ÛØ±Ù ÙÙÙÛ ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ - Ã™Â…Ã˜Â·Ã™Â„Ã˜Â¨Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â·Ã™Â„Ã˜Â¨Ã›ÂŒ; Ã˜Â¬Ã™Â…Ã˜Â´Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§ÙÙÛØª Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø¨ÙØªØ± Ø§Ø² Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ú©ÙÚ© ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø³ÛØ±Ù ÙÙÙÛ ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙÛÙÛ ÙØ¤Ø«Ø± Ø¯Ø± ØªÚ©Ø§ÙÙ ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¯Ø±Ø®ÙØ± Ù Ø´Ø§ÛØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø¯ÛÙ ÙÙØ¸ÙØ± Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØªÙÙ ÙÙÙÛ Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ Ù Ø§ØµÙÙÛ ÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø±ÙØ´ ØªØÙÛÙ ÙØØªÙÛ Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ù ÛÚ©Ø§ÛÚ© ÙØªØ§ÙØ§Û ÙÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ âØ§Ø³Øª. ÙØªÛØ¬Ù ØªØÙÛÙ ÙØ´Ø§Ù ÙÛâØ¯ÙØ¯ ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø§Ø² Ø¹ÙÙ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ÙâÙØ§Û Ø²ÛØ§Ø¯Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙØ¹Ø§ÙÛ ÙØ®ØªÙÙÛ Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨ÛØ´ØªØ±ÛÙ Ø¢Ù Ø¯Ø±Ú© Ø¹ÙÙ Ø¯Ø± ØªØ´Ø®ÛØµ ØØ¯ÙØ¯ ØÚ©Ù Ù Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛ Ø§Ø² ØªØÙÛÙ Ø¹ÙÙÛ Ø¯Ø± ØªÙØ³ÛØ± ÙØ±Ø¢Ù Ø¨ÙØ±Ù Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø¨Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§Ù ÙÙÚÙÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¹ÙÙÛ ÙØ±Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯. ÙØÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ± Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¹ÙÙ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ØØ³Ù Ù ÙØ¨Ø Ø±Ø§ Ø¯Ø±Ú© Ù Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¢Ù ØÚ©Ù Ø§ÙØ²Ø§ÙÛ Ø¹ÙÙÛ ØµØ§Ø¯Ø± Ú©ÙØ¯. ÙÛ Ú¯Ø§Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ú©ÙØ§Ø± Ø³Ø§ÛØ± Ø§Ø¯ÙÙ Ù ÙÙâØ¹Ø±Ø¶ Ø¢ÙâÙØ§ ÙÛØ² Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÛâØ¨Ø±Ø¯. ÙÛ Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø§ØµØ§ÙØ©Ø§ÙØ§Ø¨Ø§ØÙ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.