ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ØØ¬ÛÙØª Ø±Ø£Û ÙÙÛÙÙ ÙÙÛÙ Ø¨Ø± Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù ÙØ§Ù ÙÙØ±Û - Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±; Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã™Â‡ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; ÃšÂ©Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ›ÂŒÃ˜Â§Ã˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ù ÛÚ© ØªÙÙÛÙ Ø·Ø¨ÛØ¹Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¨Ø´Ø± ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨ØØ« Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù ÙØ§Ù Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ«Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙÙ Ø§ÙØ³Ø§ÙâÙØ§ Ø¨Ù ÙÙØ¹Û Ø¨Ù Ø¢Ù ÙÛØ§Ø² Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø´Ø±Ø¹ Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙÛØ² Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø¯Ø§Øª ÙÙÙ Ø±Ø§ ÙØ¹ÙÙÙ Ø¨Ù Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÛÙ ÙÙØ´ Ú©Ø§Ø±Ø³Ø§Ø² Ù Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÛÙ ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ± Ø¯ÙÛØ§ Ù Ø¢Ø®Ø±Øª Ø³Ø¨Ø¨ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯ÙØ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù Ø¯Ø± ØÙØ²Ù ØªÙÚ©Ø± Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÛÚÙâØ§Û Ø¨ÛØ§Ø¨Ø¯. Ø³Ø¤Ø§ÙÛ Ú©Ù Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø¯Ø§Ù ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ØÚ©Ù ØØ§Ú©Ù Ø´Ø±Ø¹ Ø¨Ø± Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù ÙØ§Ù ØØ¬ÛØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÛØ§ Ø®ÛØ±Ø Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¹Ø Ø¢ÛØ§ ÙØ±Ø¯Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± Ø§ÙØ± Ø±Ø¤ÛØª ÙÙØ§Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹ ØªÙÙÛØ¯ Ø®ÙØ¯ ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ú©ÙÙØ¯ ÛØ§ Ø§ÙØ± Ø±Ø¤ÛØª ÙÙØ§Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø§ÛÙ ØÚ©ÙÙØª Ø§Ø³ØªØ Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§ÙØ Ø¹ÙØ§ÛØ¯ ÙØ®ØªÙÙÛ Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙÙÙØ§Ø¡ Ø§Ø¨Ø±Ø§Ø² Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª: Ø·ÛÙ ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Ø¡ ØÚ©Ù ØØ§Ú©Ù Ø±Ø§Ø ÚÙ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø§Ù Ø¯Ø± ØÚ©ÙØ Ø¨ÛÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù ÚÙ Ø¹ÙÙ Ø®ÙØ¯Ø ØØ¬ÙØª Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø·ÛÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª ØÚ©Ù ØØ§Ú©Ù ÙØ³ØªÙØ¯ Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ ØÚ©Ù ØØ§Ú©ÙØ ÚÙ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¨ÛÙÙÙ Ù ÚÙ Ø¨Ù ØªÙØ§ØªØ± Ù Ø´ÛØ§Ø¹ Ù ÚÙ Ø¨Ù Ø±Ø¤ÛØª Ù Ø¹ÙÙ Ø®ÙØ¯Ù ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØØ¬ÛØª ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ø·ÛÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ø§Ú¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯ ØØ§Ú©Ù Ø¯Ø± ØÚ©ÙØ Ø¨ÛÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØÚ©Ù Ø§Ù ØØ¬ÙØª Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ú¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¹ÙÙ Ù Ø±Ø¤ÛØª Ø®ÙØ¯ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØØ¬ÙØª ÙÛØ³Øª. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ø± Ø±Ø§Ø³ØªØ§Û Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø³Ø¤Ø§Ù ÙØ·Ø±ÙØÙØ Ø³Ø¹Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ØªØ§ Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ·Ø±ÙØ Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙØ± ÛÚ© Ø±Ø§ ÙÙØ¯Ø ØªØÙÛÙ Ù Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ú©ÙØ¯ Ù ÚÙÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¨Ú¯ÛØ±Ø¯ Ú©Ù ØÚ©Ù ÙÙÛ ÙÙÛÙ Ø¨Ù Ø«Ø¨ÙØª ÙÙØ§Ù Ø¨Ø± ÙÙÚ¯Ø§Ù ÙØ§Ø²Ù Ù Ø¨ÙÚ©Ù ÙØ§Ø¬Ø¨ Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÙ ÙØ±Ø¯Ù ØØªÛ ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø§Ø² Ø¢Ù Ù¾ÛØ±ÙÛ Ú©ÙÙØ¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ Ø§Ø¯ÙÙÙ ØØ¬ÛØª ØÚ©Ù ØØ§Ú©Ù Ø´Ø±Ø¹ Ø¢ÙØ§Ù Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø¯Ø± Ø¨Ø±ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯.